Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Termatech TT20S

De Termatech TT20: Het slanke centrum van het huis

Termatech TT20 is het slanke basismodel van de serie. De kachel heeft rechte stalen zijkanten die zwart of grijs zijn geschilderd. De bediening van de kachel is zo eenvoudig dat deze snel en gemakkelijk te leren is. U hoeft de luchttoevoer, maar op een punt aan te passen en je ziet meteen het effect in het vuur.

TermaTech TT20 is een kachelserie die het beste bedieningscomfort, de hoogste productkwaliteit en een stijlvol Scandinavisch ontwerp combineert.

En dan is er nog de prijs. De TT20 is ontworpen als een echte “volkskachel”, waarvan de prijs-prestatieverhouding tot de beste op de markt hoort. De TT20 serie voldoet uiteraard aan de nieuwste en strengste Europese toelatingseisen: De efficiëntie ligt zelfs boven de 83%.

Acht verschillende versies

Zowel de TermaTech TT20S als de TT21R zijn nauwkeurig ontworpen en gefabriceerd in degelijke kwaliteit. Welke TT20 je ook kiest, je kunt vertrouwen op een solide en doordacht ontwerp.

De Termatech TT20S

Dit model van de TT20-serie is bekleed met speksteen dat de warmte in de kachel kan opslaan en deze na het doven van de brand verder kan afgeven aan de kamer Wil je alle voordelen van de Termatech TT20S tegen de absoluut laagste prijs in huis halen, dan is hij geschikt voor je. De voorzijde van de kachel is prachtig gewelfd en heeft panoramische ramen om te genieten van het mooie vlammenspel. Het geïntegreerde blaassysteem beschermt de panoramische ramen tegen vuil.

De Termatech TT21R

Door een eenvoudige bediening voldoet de Termatech TT21R volledig aan alle mogelijke wensen en eisen van de moderne consument. Exquise gietijzeren details zijn voorzien van stijlvol en tijdloos Scandinavisch design. Het roestvrijstalen handvat is elegant. Het praktische elektromagnetische slot op de deur is eenvoudig in gebruik en vergt weinig onderhoud.

https://www.bacorhoutkachels.nl/

Gerelateerde artikelen

Sintrex de Poppe, voor betrouwbaar internationaal transport

Roestvast stalen producten op maat

Lunch Woudrichem