Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

De inrichting van uw magazijn laat u over aan DPV Montage

Om het maximale uit de opslagruimte van uw bedrijf te halen, is de juiste magazijninrichting van cruciaal belang. Om er zeker van te zijn dat de inrichting magazijn zo praktisch mogelijk is, doet het u goed om dit uit te besteden aan een specialist als DPV Montage. U bent er hierdoor zeker van dat u zowel tijd als geld bespaard en dat de ruimte ook nog eens veilig is voor uw personeel. Dankzij de ruime ervaring van meer dan 20 jaar, weet het team van DPV Montage maar al te goed waar een goede inrichting aan moet voldoen. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat tal van bedrijven u al voor zijn gegaan.

De beste en veiligste oplossing voor uw magazijnstellingen dankzij een keuring

Als ondernemer weet u maar al te goed dat een magazijnstellingen keuren verplicht is. Of het nu gaat om kleingoed of goederen op meerdere pallets, in alle gevallen kan het team van DPV Montage de keuring voor u uitvoeren. Hierdoor heeft het bedrijf in de loop van de tijd een ruime ervaring opgedaan als het aankomt op het keuren van inrijstellingen, palletstellingen, constructievloeren en legbordstellingen. Wat voor stellingen wilt u laten keuren?

Het monteren van uw magazijninrichting voert DPV Montage graag voor u uit

Naast het inrichten van een magazijn en de keuringen daarvan, voert DPV Montage ook graag een magazijninrichting monteren voor u uit. Hierdoor bent u verzekerd van een totaalpakket en u bent er zeker van dat u van A tot Z wordt ondersteund. Overtuigd van de voordelen en ontvangt u graag meer informatie over deze diensten? U neemt eenvoudig en snel contact op door even te bellen of door een e-mail te sturen.