Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

VVE beheer G.G.Groep die alle zaken met u regelt

Vereniging voor eigenaren

U kunt zich aansluiten bij VvE beheer Zoetermeer indien u eigenaar bent van een gebouw of pand. VvE group Geen Gezeur regelt met u samen al uw VVE beheer zodat u het lastige werk niet alleen hoeft op te knappen. Soms is het in dit geval handig op over te stappen bij de Geen Gezeur Groep. De groep beschikt over vakbekwame bouwkundige adviseurs, collectiviteitskortingen, contractonderhoud, ondersteuning bij calamiteiten, handige procedures die zijn vastgesteld omtrent uw pand maar ook planningen en werkomschrijvingen.

Ook alle overige administratieve zaken worden door Geen Gezeur Groep samen met u geregeld. Daarnaast wordt een volledige website in samenwerking verzorgd. Ook voert de de G.G. groep bestuurstaken uit voor VvE’s. Hierbij wordt gezorgd voor optimale communicatie tussen alle betrokken partijen.

VVE in Rotterdam

Bouwkundige keuring Rotterdam is gekwalificeerd met SKW en activiteiten en vaardigheden worden met de klant op elkaar afgestemd. De groep is speciaal ingesteld op toezicht, beheer en ook het onderhoud van uw pand. Tevens worden er afspraken gemaakt met bewoners die ook aan voorwaarden moeten voldoen. Er wordt gekeken of een gebouw aan veiligheidsvoorschriften voldoet en of bepaalde aspecten van een gebouw aan renovatie of onderhoudt toe zijn. Daarnaast wordt er toezicht gehouden op ander andere burenruzies en calamiteiten en hoe dit kan worden voorkomen.

Indien u meerjarenenonderhoudsplanningen wilt opstellen kan de VVE ook daarbij hulp bieden. VVE denkt op een oplossingsgerichte wijze als bepaalde zaken uit de hand dreigen te lopen in een woonomgeving.

Een offerte op laten stellen

Om te kunnen genieten van de diensten van de G.G.Groep kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. In de offerte geeft u aan hoeveel woningen, bedrijfspanden of parkeerplaatsen tot beschikking heeft. De G.G. Groep zorgt dat alle diensten worden afgestemd op uw wensen en waarborgt kwaliteit.

http://www.geengezeur.nl/