Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Dé keukentrends van 2023

Mensen zeggen wel eens dat de locatie waar je woont, grote invloed heeft op je leefstijl. Maar hoe zit het met de keuken? Dit is de ruimte waar Nederlanders de meeste tijd in doorbrengen. Je kookt er, je eet er en je deelt er momenten met je familie en vrienden. Het is het hart van ons huis, een plek met niet zomaar vier muren. Weet jij al hoe jij je keuken gaat inrichten het komende jaar? Wij van Paul Knip keukens Echt vertellen jou in deze blog wat dé keukentrends zijn voor 2023. Wie weet haal je hier goede inspiratie op voor jouw nieuwe keuken!

Milieuvriendelijke materialen

Duurzaam en milieuvriendelijk zijn natuurlijk razend populair de laatste jaren. Dit wordt alleen nog maar meer, en de keuken kan daarbij niet achterblijven natuurlijk! Dit betekent dat het gebruik van bijvoorbeeld bamboematerialen en gerecycled glas & plastic gestimuleerd wordt. Omdat duurzaamheid al enige jaren een trend is, hoef je je tegenwoordig geen zorgen meer te maken over het uiterlijk van de producten. Er is voor ieder wat wils.

Slimme apparaten

Net als andere elektronische apparaten worden ook keukenapparaten steeds slimmer. We zullen in 2023 steeds meer geavanceerde technologie ingebouwd zien in onze ovens, vaatwassers en koelkasten. Ze maken ons leven gemakkelijker, zo kunnen we bijvoorbeeld de oven al laten voorverwarmen terwijl we nog onderweg zijn naar huis door middel van onze smartphone. Of kunnen we in de koelkast een automatisch voorraad systeem bijhouden. Deze slimme apparaten helpen ook bij de trend van het minimalistisch leven. Tegenwoordig zien we steeds meer strakke designs. Het hebben van slimme apparaten neemt ook de drukte in de keuken weg.

https://paulknip.nl/