Passion 4 Web
Image default
Kinderen

Kom werken bij dit kinderdagverblijf in Den Haag

Heeft u er altijd van gedroomd, werken bij een kinderopvang? Kinderdagverblijf Wonderlief is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Zo zet dit bedrijf regelmatig een vacatures online. Dit KDV biedt opvang voor kinderen in verschillende leeftijdsklassen, namelijk van nul tot en met vier jaar oud. Hiervoor hebben ze twee groepen. Zo hebben voor iedereen een fijne plek om zichzelf te kunnen ontwikkelen. In dit KDV vindt u namelijk verschillende ruimtes, die uw kind de ruimte geven om te groeien. Wilt u solliciteren bij dit kinderdagverblijf in Den Haag? Dat kan eenvoudig door een e-mail te sturen.

Voortdurende een vacature beschikbaar

Bij dit kinderdagverblijf in Den Haag hebben ze regelmatig vacatures beschikbaar. Dus als u op zoek bent naar een leuke baan in de kinderopvang, kijk dan zeker even bij deze opvang. U kunt namelijk bij hen een sollicitatie volbrengen voor hun kinderdagverblijf, maar ook hun crèche. Zo kunt u werken met baby’s en kleuters. En dat in een prettige werkomgeving, waar u geïnspireerd word door het team, maar ook door de kinderen.

Ook voor studenten

Naast de vaste vacatures biedt dit kinderdagverblijf in Den Haag ook regelmatig functies aan voor scholieren. Ze zijn namelijk een erkend leerbedrijf en kunnen student vakkundig opleiden. Zo zijn ze dus ook altijd op zoek naar stagiaires die een passie hebben voor het werken met kinderen. U kunt als student terecht als u de één van de volgende opleidingen volgt:

  • Helpende Zorg en Welzijn Niveau 2
  • Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Niveau 3
  • Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4

Solliciteer direct bij dit KDV!

Wilt u solliciteren bij een kinderdagverblijf in Den Haag? Kijk dan zeker even bij Kinderdagverblijf Wonderlief. Ze hebben verschillende vacatures open staan. En solliciteren gaat ook nog een eenvoudig. U hoeft alleen een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat op hun website staat. Even u CV, motivatiebrief en foto bij sturen en u heeft gesolliciteerd. Lees meer over de openstaande vacatures op de website van dit kinderdagopvang.