Passion 4 Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé logistieke dienstverlener in diepvries: Frigo Group

Frigo Group is een toonaangevend bedrijf als het om diepvries opslagruimte en geconditioneerd vervoer gaat. Kleine en grote ondernemers in binnen en buitenland vertrouwen hun verse spullen al jaren met een gerust hart toe aan Frigo. Denkt u aan fruit en groenten, ijs, patat frites, vis en vlees. Sommige ladingen komen uit het buitenland en worden in ons land over groothandels en winkels verspreid. Andere vrachten gaan vanuit Nederland de grens over. Het opslaan en vervoeren van levensmiddelen is delicaat werk. Er zijn artikelen die om een temperatuur van -26 graden Celsius vragen en er is koopwaar dat optimaal blijft bij +5 graden Celsius. De vakmensen van Frigo Group verstaan hun vak; ze weten wat ze, wanneer en hoe moeten doen.

Brood, gebak en desserts

Een voorbeeld van een branche die veelvuldig gebruik maakt van de diensten van Frigo is brood, gebak en desserts. Verschillende bakkerijen hebben het gekoeld transport van hun waar bij Frigo Group geregeld. Bakkerijproducten zijn erg gevoelig voor temperatuurwisselingen. Snel laden en lossen is dus een voorwaarde om de kwaliteit op peil te houden. Hoewel veel handelingen tegenwoordig computergestuurd plaatsvinden, is de mens nog steeds een essentiële schakel. En juist op die mensen kunt u rekenen als u zaken doet met Frigo Group. De medewerkers zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en nemen hun werk uitermate serieus.

Helder en overzichtelijk

Frigo Group geeft u de mogelijkheid uw handelswaar 24/7 te controleren door een modern EDI (Electronic Data Interfacing), WMS (Warehouse Management System) en tracking & tracing-systeem tot op colliniveau. U kunt waar en wanneer u wilt inloggen om voorraden te bekijken en overzichten te downloaden. Ook is het mogelijk bepaalde gegevens automatisch te ontvangen in een door u gekozen frequentie: maandelijks, wekelijks, dagelijks of een aantal keer per dag. Zo bent u continu op de hoogte van het voorraadverloop, de ordergrootte, de gemiddelde doorlooptijd enzovoort.

Heeft u vragen voor Frigo Group? Neem gerust contact op met de klantenservice via een van de volgende telefoonnummers: +31 252 419 017, +31 314 66 51 25, +31 850 440 680.

https://www.frigogroup.com/