Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

De mooiste Indiase vintage kleding en accessoires voor vrouw en man

Bent u op zoek naar mooie, echte Indiase vintage kleding? Dan bent u bij Hindi & Bindi aan het goede adres. Deze webwinkel biedt kleurrijke kleding, handgemaakt in India, voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast kunt u hier terecht voor accessoires zoals sieraden en tassen, en woonaccessoires.Kleding De kleding van Hindi & Bindi wordt aangeboden voor dames, heren en kinderen in een zeer uitgebreid assortiment. Voor de dames zijn er bijvoorbeeld broeken, broekrokken, zijden blouses, tops, kimono’s etc. De heren kunnen kiezen uit shirts en overhemden, maar ook uit unieke harembroek mannen. De harembroek is een trendy broek en is zeer comfortabel. Hij is te verkrijgen in effen kleuren, maar ook in traditionele prints. De meeste van deze prints zijn vervaardigd uit organische materialen, zoals indigo en henna. De broek erg mooi is om te zien en is door de gebruikte materialen een eerlijk en milieuvriendelijk product.

Sieraden

India staat bekend om zijn spiritualisme. Dat betekent dat veel van de sieraden die te koop zijn in deze webwinkel, niet alleen maar mooi zijn, maar ook een diepere, spirituele betekenis hebben. De mooie chakrakettingen bijvoorbeeld, die verwijzen naar de 7 chakra’s. Meer informatie hierover vindt u op de website van Hindi en Bindi.

Woonaccessoires

De webwinkel heeft een zeer uitgebreid aanbod in woonaccessoires, te denken valt aan meubels in vintage stijl, kussens, mandala doeken, Indiase bruidskleden, etc.. Een uniek item is de stoffen vlaggenlijn. Een mooi en milieubewust alternatief voor de plastic vlaggetjes. Deze is gemaakt van eerlijke materialen en draait niet in elkaar. Hindi & Bindi biedt de vlaggenlijn in verschillende lengtes en prints. De vlaggenlijn stof is duurzaam, u hebt er jarenlang plezier van. Daarbij is het een unieke variatie op de “dertien-in-een-dozijn” plastic vlaggetjes.

https://www.hindienbindi.nl/