Passion 4 Web
Image default
Telefonie

Betere bereikbaarheid met de diensten van NuCall

NuCall doet er alles aan om uw bereikbaarheid te vergroten. Hoe bereikbaar u bent, kan veel verschil maken in hoe goed uw bedrijf kan groeien. Wij nemen daarom graag uw communicatieomgeving uit handen. Zo kunt u zich bezighouden met de zaken die uw aandacht ook nodig hebben en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw communicatie. Met onze diensten is uw communicatieomgeving altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste technieken!

Innovatieve oplossingen van NuCall

Bij NuCall geloven wij dat uw bereikbaarheid allesbepalend kan zijn voor uw organisatie. Om die reden doen wij er dan ook alles aan om deze bereikbaarheid zo vanzelfsprekend mogelijk te maken. Dit doen wij door innovatieve oplossingen aan te bieden die uw bereikbaarheid garanderen, niet alleen op kantoor, maar ook thuis en onderweg. Wij houden hiervoor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie nauwlettend in de gaten. Op die manier zijn wij in staat om toekomstgerichte bedrijfstelecommunicatie te leveren voor vaste- en mobiele communicatie, vast-mobiel-integratie en internetverbindingen. Uiteraard houden wij hierbij altijd rekening met veiligheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Onze diensten

Zoals eerder genoemd, houden wij rekening met de veiligheid. Wij hebben daarom gekozen voor NuVoIP. Dit is een manier om te bellen via het internet, waarbij alles goed kan worden beveiligd. Daarnaast beschikt deze telefooncentrale ook nog eens over uitgebreide functies zoals keuzemenu’s, wachtrijen en meer. In combinatie met Nu3CX is dit al helemaal een prettige manier van werken. Bij dit telecomsysteem worden namelijk alle communicatiemiddelen, zoals mailen, bellen, skypen en meer, geïntegreerd in één platform en geoptimaliseerd met uw CRM-pakket. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke communicatiestijl hierbij niet verloren gaat. U kunt daarom kiezen hoe het eerste contact met uw bedrijf kan worden gelegd. Wilt u bijvoorbeeld dat telefoontjes eerst langs een receptioniste gaan, of heeft u liever een welkomstboodschap of keuzemenu? Het kan allemaal!

Over ons

Bij NuCall zijn wij gepassioneerd bezig met communicatie. Communicatie is van groot belang voor uw bedrijf en moet dus altijd goed zijn! Wij kijken daarom graag samen met u naar uw communicatiestijl en op welke manier wij u daarbij kunnen helpen. Kijk voor meer informatie op onze website.