Passion 4 Web
Image default
Telefonie

iPhone reparatie Deurne

iPhone scherm reparatie Deurne

Gister liet ik voor de zoveelste keer mijn iPhone vallen en nu heb ik echt een iPhone scherm reparatie in Deurne nodig. Nadat ik mijn iPhone had opgeraapt zaten er allemaal scheuren in mijn glas en vlekken in mijn beeldscherm. Ik kan hem nu niet meer gebruiken en aangezien heel mijn leven op mijn iPhone staat moet ik hem nu wel laten maken. Mijn vader had gelijk met Apple contact opgenomen maar hun wissen alles wat op mijn telefoon staat voor ze hem gaan repareren. Dus dat gaan we niet doen. Ik had zelf op internet gezocht naar iPhone scherm reparatie in Deurne, omdat ik daar woon en kwam toen bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel. Dit bedrijf zit letterlijk bij mij om de hoek. 

iPhone reparatie Deurne in 30 minuten

Ik ben vanmiddag langsgelopen voor mijn iPhone reparatie en nadat ik me goed had laten informeren heb ik gelijk mijn scherm laten repareren. Ik had er wel een heel goed gevoel bij. Ik kon erop wachten en mocht meekijken terwijl de monteur mijn scherm ging vervangen. Dus dat gaf me wel genoeg vertrouwen en het belangrijkste van alles. Mijn gegevens werden niet gewist tijdens de iPhone reparatie in Deurne. Alles bleef zoals het was. Er werd niet eens om mijn wachtwoord gevraagd. Ook vond ik het heel fijn dat je er niet zomaar een nummer bent dan binnen komt lopen. Er wordt lekker met je gepraat en je kan alles vragen wat je maar wil. Na een goed half uurtje was min scherm reparatie klaar en kon mijn iPhone weer gebruiken

Laat je iPhone hier maar repareren

Het is altijd zonde van je geld maar als je dan toch je iPhone moet laten repareren dan zou ik De Telefoon en Computer Reparatie Winkel aanraden. De mensen die er werken zijn er aardig en vriendelijk. Ze geven je veel vertrouwen en al snel had ik een goed gevoel bij mij iPhone reparatie in Deurne. Onder genot van een kopje thee ben ik niet langer in de winkel geweest als een half uurtje en ik heb nog een jaar garantie op mijn nieuwe scherm. Dat is toch helemaal prima. Ik heb inmiddels al 2 vrienden naar hun doorgestuurd.

 

 

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-deurne