Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Profiteer van snelle levering als je hier een draagbare acculader voor je auto gaat kopen

In de webshop van Landreiziger kun je zeker een draagbare of vaste acculader kopen voor jouw auto of caravan. Zo sta je tijdens je rondreis met je 4×4 terreinwagen nooit stil met een lege accu. Dit bedrijf uit Dordrecht, niet ver van Noord-Holland, verkoopt verschillende componenten op het gebied van auto-elektronica in hun winkel en hun webshop. Is de draagbare acculader voor je auto die je bij hen wilt kopen op voorraad? Dan wordt hij meteen verzonden. Je hebt je bestelling dan dus snel in huis. Woon je in de buurt van Dordrecht? Dan is het ook mogelijk om langs te komen in hun winkel. Op maandag tot en met vrijdag is dit mogelijk tussen 9.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag kun je tussen 9.00 uur en 12.00 uur langskomen.

Oorsprong van dit bedrijf

De oprichters van deze shop voor landreizigers zijn zelf een reislustig duo. Zij gingen na iedere reis die ze maakten zelf aan de slag met elektrotechnische componenten om hun 4×4 terreinwagen zo goed mogelijk naar hun wens te maken. De producten die zij maakten, daar bleek bij meer mensen vraag naar te zijn. Mensen die zelf door de bomen het bos niet meer zien door de vele aanbieders en het grote aanbod aan auto-elektronica, kunnen bij dit bedrijf terecht om de modificaties en producten die dit duo in de omgeving van Noord-Holland maakt te kopen.

Bestel producten van topkwaliteit

Omdat de oprichters van Landreiziger hun producten zelf maken en enkel gebruikmaken van componenten die ze zelf gebruiken en waar ze qua kwaliteit achter staan, is het aanbod van dit bedrijf beperkt. Daar staat tegenover dat  je hier dus enkel producten, zoals een draagbare acculader voor je auto, kunt kopen van de beste kwaliteit. De oprichters van dit bedrijf kunnen u bovendien van alles vertellen over de auto-elektronica die u bij hen in de buurt van Noord-Holland koopt. Neem voor meer informatie over de producten contact met ze op via de contactgegevens op hun website.