Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

De mooiste zonnebrillen van Quay Australia

Vandaag de dag kan je echt overal zonnebrillen bestellen. Ik vind het alleen zo moeilijk om een goede keuze te maken. Dat probleem verdween als sneeuw voor de zon toen ik kennis maakte met het merk Quay Australia, voor een Quay zonnebril mini.

Dat is een exclusief merk dat betaalbare en coole zonnebrillen verkoopt die ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. Wanneer je een zonnebril koopt die niet zo duur is, verwacht je geen glazen van hoogwaardige kwaliteit. De glazen van dit merk zijn top en de monturen zijn daarnaast ook nog eens heel erg licht. Benieuwd naar mijn ervaring en naar het model dat ik uiteindelijk gekozen heb? Lees dan vooral verder!

Hoogkwalitatieve zonnebrillen

Dat de zonnebrillen betaalbaar zijn, betekent dus zeker niet dat de kwaliteit slecht is. Alles behalve zelfs! Het merk werkt met materialen van hoge kwaliteit die ervoor zorgen dat het dragen van de zonnebril heel erg comfortabel is. Bovendien zijn de frames ook nog eens gemaakt van metaal of een hoogwaardig aluminium. Als kers op de taart hebben de brillen ook nog eens een hoge UV-beschermingsgraad. Top!

High key mini rimless

Ik kwam er achter dat je deze zonnebrillen kunt kopen bij Damestassen&ZO, zo chill! Nadat ik een tijdje rond had gekeken in het aanbod aan Quay zonnebrillen, koos ik uiteindelijk voor de High key mini rimless. Dit is een prachtige zonnebril met een gouden montuur en turquoise gekleurde glazen. Ideaal voor mijn vakantie naar Ibiza over een paar weken!

Ik kan niks anders zeggen dan dat de zonnebril van topkwaliteit is én dat ik blij ben dat Damestassen&ZO deze brillen in haar aanbod heeft. Ik raad je zeker aan om eens een kijkje te nemen! Je kunt hier ook allerlei andere items shoppen, zoals tassen en de meest prachtige accessoires. Aanrader dus! Ik ben weer klaar voor de zomer.

https://www.damestassenenzo.nl/