Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Verloskundigen in Delft met passie

Wie wil dat nou niet; verloskundigen in Delft die met passie hun werk doen? Als je zwanger bent wil je kunnen rekenen op iemand met een enorme bult aan kennis en ervaring. Dat voelt vertrouwd en het neemt een stukje onzekerheid weg, omdat je iemand dichtbij je hebt die altijd weet wat ze moet doen. Zo voelt het ook met een verloskundige van Verloskundigenpraktijk Otis aan je zijde.

Wil jij ook graag zo’n gepassioneerde verloskundige waar je altijd op kunt rekenen tijdens en na je zwangerschap als kraamhulp?

Over Verloskundigenpraktijk Otis

Dit team van ervaren verloskundigen in Delft is tevens als verloskundigenpraktijk in Den Haag actief. In deze dynamische omgeving hebben ze 5 spreekuurlocaties waar je terecht kunt, waardoor ze altijd bij je in de buurt zijn.

Je kunt een vaste verloskundige kiezen en al bij één van de verloskundigen in Delft, Rijswijk of Den Haag terecht wanneer je nog geen eens zwanger bent. Heb je moeite om zwanger te raken, maar wel een kinderwens? Dan voorzien ze je graag van advies omtrent je voeding, roken, alcoholgebruik, gewicht en foliumzuur inname.

Bij Verloskundigenpraktijk Otis kun je rekenen op kwaliteit aangezien ze aangesloten zijn bij de KNOV en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast hebben ze je het volgende te bieden:

  • Advies over leefstijl en zwangerschap wanneer je probeert zwanger te raken;
  • Informatie en antwoord op al je vragen omtrent de zwangerschap, bevalling en zorg voor een pasgeboren baby;
  • Hulp tijdens de bevalling;
  • Kraamhulp na de bevalling;
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap;
  • Nacontrole na de bevalling indien gewenst;
  • Aantoonbare kwaliteit en altijd klaarstaan dankzij een samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag.

Fijne verloskundigenpraktijk in Den Haag en omgeving

Wil je een verloskundigenpraktijk in Den Haag in de arm nemen ter ondersteuning tijdens je zwangerschap en kraambed? Van de professionals van Otis, verloskundigenpraktijk in Den Haag en omgeving, mag je hoogstaande kwaliteit en zeer vriendelijke en fijne hulp verwachten. Bekijk hun website voor meer informatie en contactgegevens.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/

Gerelateerde artikelen

Landbouw met industriƫle machines

Een oppas zoeken in Rotterdam

Zorg voor een bijzondere prijs met een gepersonaliseerde medaille!