Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Witgoed reparatie in Hengelo

Doen jouw huishoudelijke apparaten soms ook moeilijk? Houden ze ermee op of maken ze een raar geluid? Maar ze zijn nog niet aan vervanging toe? Dan zit je bij Electro Word Bas Baake op het juiste adres. Wij houden de witgoed reparaties in Hengelo en witgoed reparaties in Enschede bij. Voor elk probleem kun je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur naar behoren werkt. Van wasmachines en drogers tot koelkasten en vaatwassers. Onze reparateurs hebben een breed assortiment aan kennis en kan je met elk wissewasje helpen.

 

Waarom je kiest voor Electro World Bas Baake

Van alle merken witgoed hebben wij de kennis in huis. Als is het een Bosch, Miele, AEG etc. Wij weten wat we doen en zien al vaak wat het probleem is. Als je apparatuur niet naar behoren meer werkt, is die niet altijd aan vervanging toe. Het is zelfs beter voor je portemonnee en het milieu, om je apparatuur te repareren. De kosten hiervan zijn lager en daarnaast heb je minder CO2 uitstoot. Daarnaast hebben wij het volgende in huis:

• Veel ervaring en kennis

• Zeer breed arrangement

• Mooie winkel en showroom

• Een eigen team met professionele reparateurs

• Alle medewerkers zijn gekwalificeerd en goed opgeleid

• Eigen bezorgservice.

Uitgebreid assortiment

Bas Baake hebben we een uitgebreid assortiment aan kennis om jouw witgoed te kunnen repareren. Mocht dit niet genoeg zijn om jouw apparatuur weer werkend te krijgen? Dan hebben we ook een breed scala aan producten. Zo zijn we van alle markten thuis. Met onze bezorgservice komen we bij jouw thuis met een nieuw product of we komen thuis jouw apparatuur repareren. Kunnen wij je witgoed echt niet repareren? Dan ben je bij ons van harte welkom in de showroom.

https://www.basbaake.nl/