Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

De producten van Super Vape

Super vape heeft een ruim assortiment aan aroma’s en liquids. Maar de vraag is vaak of je aroma wilt met nicotine of zonder nicotine. Het ligt er maar net aan waar je de aroma voor gaat gebruiken. Er zijn ook aroma’s verkrijgbaar die als doeleinde hebben om baksels of cocktails op smaak te brengen. Maar als je de aroma voor een vaper wilt gebruiken dan is het handig om na te denken over de vraag of je er nicotine bij in wilt hebben. Wil je hier meer over weten? lees deze blog dan verder, wij gaan hier namelijk meer uitleg over geven.

Met nicotine

Wil je vape base met nicotine kopen? Kijk dan naar de nic boosters, ofwel nicotine base. Er zijn meerdere soorten nicotine base in ons assortiment, met verschillende verhoudingen PG/VG. Deze nicotine boosters zijn alleen verkrijgbaar in flesjes van maximaal 10 milliliter, de maximale nicotinewaarde in een flesje is 20mg. Dit heeft te maken met de Nederlandse wetgeving.

E-liquid met nicotine vind je niet terug in het assortiment. Dit zul je dus zelf moeten mixen. Meestal voeg je aan een vape base een base met nicotine toe. Dit mix je met een aroma, voor jouw e-liquid. Op deze manier heb jij jouw DIY e-liquid. Wil je graag een vape base zonder nicotine? Dat kan natuurlijk ook! Je hoeft de nicotine booster dan niet toe te voegen.

Een vape base bestellen

Zodra jij een vape base hebt uitgekozen kun je dit online bestellen bij SaveVape. Van tevoren kun je dus persoonlijk en deskundig advies ontvangen, zodat je zeker bent van de juiste producten. Daarbij kun je een aroma uitkiezen die voldoet aan jouw wensen. Ze hebben meer dan 1000 aroma’s op voorraad, dus keuze genoeg.  Heb je nog een vraag over een aroma of een aroma met nicotine bij Nicotine base? Neem dan gerust contact op met een van de experts. Ze helpen je graag verder om een aroma te vinden die bij jou past! Neem daarnaast even een kijkje op de website zodat jij je alvast kan oriënteren.

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/