Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Ga voor een gezonde keuze, koop koolhydraatarm meel

Zelf brood of andere lekkernijen bakken is altijd een goed idee! Het is niet alleen leuk om te doen, maar u geniet ook nog eens van versgebakken delicatessen. Brood en baksels zijn helaas niet altijd even gezond. Daarom is het een aanrader om voor een gezonde variant te kiezen om uw brood mee te bakken: koolhydraatarm meel. Deze meelsoort bevat doorgaans 50% minder verteerbare koolhydraten en 40% meer vezels. Hiermee maakt u een gezonde keuze en kiest u voor een bewust voedingspatroon. Door het brood zelf te bakken weet u precies welke ingrediënten erin het brood zitten en wat u dus zelf binnenkrijgt. Bij het bedrijf Zelfbroodbakken bieden ze een mooi assortiment aan meel aan dat u eenvoudig online kunt bestellen!

De traditionele werkwijze van dit molenaarsbedrijf

Zelfbroodbakken is een ambachtelijk molenaarsbedrijf dat al sinds 1921 bestaat. Het meel wordt op traditionele wijze gemalen. Doordat het een familiebedrijf is en deze werkwijze van generatie op generatie onveranderd is gebleven, geniet u van het beste meel waar u het lekkerste brood mee kunt bakken. De afgelopen jaren heeft deze specialist zich steeds verder ontwikkeld, waardoor ze nu ook koolhydraatarm meel verkopen. Hiermee kunt u nog steeds genieten van de heerlijke smaak van brood, maar wel op een verantwoorde manier. Dat wilt u toch ook? 

Laat uw producten thuisbezorgen

Of u nu koolhydraatarm meel of een van de andere meelsoorten wilt kopen, u bestelt uw producten eenvoudig online. Bekijk het aanbod in de webshop, plaats uw favoriete producten in uw winkelmandje en vul uw gegevens in. Kies vervolgens een betaalmethode en laat uw bestelling thuisbezorgen. U profiteert van een snelle levering, want de producten worden doorgaans binnen één à twee werkdagen bezorgd. Heeft u vragen over een van de producten of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met de specialisten van Zelfbroodbakken.

https://www.zelfbroodbakken.nl/