Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

De tangle toys, ideaal voor kinderen met concentratieproblemen

Heb je wel eens gehoord van een speelgoed die therapeutische werkingen hebben op kinderen? Gelukkig blijft de speelgoed branche zich nog steeds ontwikkelen en daarom hebben zij de Tangle Toys ontworpen. De Tangle Toys zegt het al een klein beetje, het is speelgoed die een verdraaide of krullende vorm hebben die zorgen voor een oneindige speel plezier. Doordat het deze vorm heeft kun je er oneindig lang mee spelen en blijf je er bovendien goed geconcentreerd door. Het speelgoed wordt daarom ook therapeutisch speelgoed genoemd, omdat het je kind de concentratie door kan ontwikkelen of verbeteren. Heeft jouw kind dus vaak moeite met de concentratie? Geef ze dan eens een Tangle Toy. 

Wanneer gebruik je een Tangle Toy?

De Tangle Toys zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die het moeilijk vinden om zich te concentreren en kunnen dus voor deze kinderen veel voordeel geven. Door het gebruik van een Tangle Toy kunnen ze zich gaan ontwikkelen en verbeteren in de concentratie en daardoor makkelijker in de toekomst bij de les kunnen blijven. Je kunt een Tangle Toy elk moment aan ze geven, zoals bijvoorbeeld bij het maken van huiswerk of het opletten bij een presentatie of wanneer je graag even de aandacht wilt. 

Voor welke kinderen is dit speelgoed geschikt? 

Het speelgoed is zowel voor kinderen met echt geconstateerde problemen of stoornissen geschikt als voor kinderen die op bepaalde momenten wat extra concentratie kunnen gebruiken of om ze gewoon lekker even een tijdje bezig te houden. Over het algemeen wordt dit gebruikt voor kinderen met ADHD, ADD of Concentratiestoornis. Voor deze kinderen heeft het meer voordelen en wordt de stoornis soms zelfs verholpen. Ook kan het helpen bij kinderen die een beter motoriek of oogcoördinatie moeten krijgen. Dit wordt namelijk geactiveerd bij het spelen met een Tangle Toy. Kortom, het speelgoed heeft veel voordelen voor uw kind met concentratie problemen.

 

Gerelateerde artikelen

Zin in een zoet uitstapje

Tips voor het verkopen van jouw producten op Amazon

Interesse in led verlichting en gevelreclame?