Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

De tuintrends van 2021

Een zwembad of een trampoline, een barbecue of een vijver. Wat u ook graag in uw tuin wilt hebben, inspiratie opdoen is nooit verkeerd. Tuintrends veranderen elk jaar en daarom is het altijd goed om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Bent u net verhuisd of bent u van plan om uw tuin een make over te geven? Met deze trends voor in uw tuin voor het komend seizoen kunt u inspiratie opdoen om uw tuin helemaal trendy te maken!

Accessoires

Afhankelijk van uw stijl en voorkeuren kunt u ervoor kiezen om uw tuin aan te kleden met uw favorieten accessoires. Een van de trends in de tuinwereld is ‘groen’. Dit wil zeggen, meer groen in de tuin, meer natuurlijke materialen en geen gebruik van kunstgras. Ook speelt duurzaamheid hierbij een grote rol. Denk hierbij aan tuinaccessoires van natuurlijke materialen als steen, hout of bamboe. Ook het veelvoudig gebruik van bloemen en planten in een tuin past bij deze trend. Daarnaast kunt u bij deze trend ook denken aan het gebruik van bamboe plantenpotten, bamboe buitenlampen of zelfs duurzame houten plantenrekken. Over planten gesproken, wat we komend seizoen ook gaan zien zijn moderne plantenbakken. Ongeacht wat voor tuin u heeft, moderne plantenbakken passen in elke tuin. Vierkante plantenbakken zijn hier een perfect voorbeeld van.

Meubels

Wat betreft meubels kunnen we dit jaar ook veel natuurlijke materialen verwachten. Een mooi voorbeeld hiervan zijn houten tuinmeubelen. Houten tuinmeubelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de meeste tuinen. Ook dit jaar zullen ze onmisbaar zijn in een trendy tuin. Door duurzaam hout te gebruiken voor uw tuinmeubelen ben u daarnaast ook milieubewust bezig. Houten tuinmeubelen kunnen uw tuin voorzien van een comfortabele en natuurlijke look.

Bovendien zijn ook felle kleuren in de tuin een trend die we vaak gaan tegenkomen. Van aardegroen tot terracottakleuren, niets is te gek. Kleuren in uw tuin kunnen zorgen voor een gezellige en levendige sfeer. Daarnaast kunt u uw houten tuinmeubels voorzien van kussens in allerlei hippe kleuren om zo de juiste sfeer in uw tuin te creëren.

https://www.outsidemeubelen.nl/