Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

De verschillen tussen vaping en het roken van marihuana

Er zijn veel mensen die zich graag ontspannen met marihuana. Wat voor de één een biertje is, is voor de ander een joint om te ontspannen. Je kunt marihuana op verschillende manieren consumeren. Naast het gebruik van een joint om de THC binnen te krijgen, is het ook mogelijk om een speciale marihuana vape te gebruiken. Wil je weten wat het vapen van marihuana is, hoe het werkt en wat de verschillen zijn? Met de informatie uit dit artikel kom je niet langer voor verrassingen te staan als het gaat om het vapen van marihuana.

Gezonder

De meeste mensen weten dat je marihuana kunt roken, maar het is ook mogelijk om marihuana te verdampen. Vaporiseren werkt bijna hetzelfde als roken, het enige verschil is dat er geen echte verbranding plaatsvindt. Het is niet nodig om een hoge temperatuur te bereiken voor THC, de werkzame stof van marihuana, om effect te hebben. Wanneer marihuana wordt verdampt, komt deze stof ook vrij. Je kunt vaping van marihuana zien als een manier waarop je kunt roken, zonder de stoffen te consumeren die bij verbranding vrijkomen. 

Discrete manier van genieten van marihuana

Vaping marihuana wordt steeds populairder onder mensen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van marihuana op een makkelijke en vooral discrete manier die minder slecht is dan het roken van een joint. Zowel toppen als marihuanaconcentraten kunnen worden verdampt met behulp van een grote verscheidenheid aan apparaten. Het vapen van marihuana met draagbare apparaten kan discreet zijn omdat de damp van het marihuana vapen een minder sterke geur veroorzaakt in vergelijking met het roken van een joint. Daarnaast vaping je met een apparaat dat er niet uitziet als een echte sigaret. 

De juiste hoeveelheid marihuana voor jou

Door je eigen perfecte temperatuur te vinden die je gebruikt met je vaporizer, kun je heel gemakkelijk de dosering van de marihuana die je wilt gebruiken afmeten. Je kunt het bijna zien als microdoseren, omdat je de perfecte hoeveelheid marihuana moet vinden in combinatie met de ideale temperatuur. Dit betekent dat je vaak tot op een aantal graden nauwkeurig je perfecte instelling kunt vinden. In ieder geval zul je per dosis minder marihuana gebruiken, vergeleken met hoeveel je normaal in een joint zou stoppen.

24high.nl

Als u op zoek bent naar vaporizers, maar niet weet waar u ze moet kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn een heleboel plaatsen die vaporizers online verkopen. Helaas verkopen ze niet allemaal de beste kwaliteit. Bij 24high kunt u alle soorten vaporizers kopen. Ze verkopen producten van verschillende merken zoals Tsunami, Flowermate, Storm, Loki en nog veel meer. Geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op hun website! 

 

https://www.24high.nl/

Gerelateerde artikelen

Goedkoop parkeren in Parijs

Wat is vapen?

Top 4 dingen die je nodig hebt in je nieuwe huis