Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

De vloot van een waterbouwbedrijf is een krachtige troef

Een waterbouwbedrijf beschikt vaak over een gespecialiseerde vloot om diverse complexe waterbouwkundige projecten efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Leenman Waterwerken is een uitstekend voorbeeld van zo een bedrijf, met een vloot die bestaat uit verschillende geavanceerde schepen en pontons. Hun kraanschepen, de Maritiem en de Innovatie, zijn uitgerust met moderne hijsapparatuur en milieuvriendelijke technologieën. Deze schepen kunnen zware lasten verplaatsen en zijn cruciaal voor het uitvoeren van diverse waterbouwprojecten. Daarnaast beschikt het bedrijf over pontons zoals de LW 1, die flexibel inzetbaar zijn voor verschillende taken.

Wat zijn de voordelen van een eigen vloot in de waterbouw?

Het hebben van een eigen vloot biedt tal van voordelen voor een waterbouwbedrijf. Allereerst zorgt het voor flexibiliteit en efficiëntie bij het uitvoeren van werkzaamheden zoals hijswerkzaamheden, heiwerkzaamheden en zinkwerk en bestortingen. Hijswerkzaamheden kunnen nauwkeurig en veilig worden uitgevoerd met de geavanceerde hijsapparatuur aan boord van de kraanschepen. Heiwerkzaamheden uitvoeren, waaronder het heien en trekken van damwanden en palen, is essentieel voor de stabiliteit van waterbouwkundige constructies en worden met precisie uitgevoerd. Bovendien maakt de inzet van geavanceerde computertechnieken het mogelijk om zinkwerk en bestortingen nauwkeurig uit te voeren, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en veiligheid van de projecten. Deze veelzijdigheid en het vermogen om diverse taken efficiënt uit te voeren, maken een eigen vloot een onmisbare troef voor elk waterbouwbedrijf.

Bespreek uw project met een betrouwbare onderaannemer

Bent u op zoek naar een betrouwbare onderaannemer voor uw volgende waterbouwproject? Overweeg dan om contact op te nemen met Leenman Waterwerken. Dit waterbouwbedrijf biedt uitgebreide diensten, waaronder hijswerkzaamheden en heiwerkzaamheden, ondersteunt door een goed uitgeruste vloot en jarenlange ervaring. Door samen te werken met Leenman Waterwerken, kunt u verzekerd zijn van een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van uw project. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek hoe hun expertise en innovatieve oplossingen uw projecten naar een hoger niveau kunnen tillen.