Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van LED panelen

LED panelen zijn al jaren ontzettend populair. Ze kunnen gebruikt worden in verschillende ruimtes, zoals in vergaderruimtes, kantines en wachtruimtes. Ook in woningen komen ze van pas. Ze zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor de garage, keuken of badkamer. Een groot voordeel van LED panelen is dat ze ontzettend weinig stroom verbruiken. Ze dragen dan ook het energielabel A+. Met zo’n 50.000 branduren hoef je de panelen zelden te vervangen. 

Verschillende kleuren

Het mooie van LED panelen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende lichtkleuren. Zo heb je de keuze uit warm wit (3000K), helder wit (4000K) en koud wit (6000K). Deze lichtkleuren hebben allemaal andere voordelen. De lichtkleur 3000K is wat warmer en zorgt hierdoor voor meer sfeer. De lichtkleur 4000K maakt mensen alerter en is dus erg geschikt in ruimtes waar veel gewerkt wordt. De lichtkleur 6000K maakt alle details in een ruimte zichtbaar en levert goed zicht. Een perfecte lichtkleur voor garages bijvoorbeeld. Een LED paneel met de lichtkleur 6000K wordt ook wel een daglicht LED paneel genoemd. Deze kleur komt namelijk het meeste in de buurt van natuurlijk daglicht. 

Eenvoudige installatie

Het installeren van een LED paneel is helemaal niet zo ingewikkeld als dat je misschien zou denken. Er zijn twee verschillende opties. Als je een systeemplafond heb, kan je het paneel eenvoudig inbouwen. Je vervangt simpelweg de plafondplaat voor het paneel en koppelt de LED driver aan het netsnoer. Als je geen systeemplafond heb, kan je gebruik maken van een opbouwframe of een ophangset. Ook deze manier van installatie is erg eenvoudig.

Een LED paneel aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op Ledlichtstunter.nl. In deze webshop vind je naast LED panelen ook andere soorten ledverlichting. Voor vragen over de producten in de online winkel kan je terecht bij de uitstekende klantenservice. 

https://www.ledlichtstunter.nl/