Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Dekbed Vs Dekbedovertrek

Het verschil tussen een dekbed en een dekbedovertrek wordt nog weleens door elkaar gehaald door veel mensen. Ze noemen dan hun dekbedovertrek hun dekbed, maar toch zit hier in een verschil in. Een dekbedovertrek is namelijk wat je over het dekbed heen trekt. Een dekbed is een hoes die gevuld kan zijn met wol of dons en zijn er voor om je lekker warm te houden in de winter. Daarnaast zou je het dekbed er ook uit kunnen halen als het te warm is in de zomer. De keuze voor de vulling ligt aan je eigen voorkeuren. Een dekbed met dons is erg licht van gewicht, en een dekbed gevuld met wol is iets zwaarder waardoor je echt ervaart dat er iets over je heen ligt. Je kunt allerlei soorten dekbedovertrekken kopen om een leuk sfeertje te creëren.

Diverse soorten dekbedden

Naast deze vullingen heeft u ook nog keuze uit verschillende warmteklassen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

ü  Winterdekbed: Warmte klasse 1

ü  4 seizoenendekbed: Warmte klasse 1

ü  All Year dekbed : Warmte klasse 2

ü  Lente / Herfst dekbed : Warmte klasse 3

ü  Zomerdekbed : Warmte klasse 4

Het spreekt voor zich, hoe warmer het seizoen, hoe lager de warmteklasse! Daarom is het zomerdekbed het dunste dekbed. Deze wordt veelal gebruikt in warme zomernachten. Dit dekbed is erg handig wanneer je ook de Lente / Herfst dekbed bezit. Deze kun je namelijk door middel van drukknopen aan elkaar vastmaken waardoor het een 4 seizoenen dekbed wordt, ideaal dus! Het 4 seizoen dekbed is voor elk seizoen geschikt. Een All Year dekbed is geschikt wanneer de temperatuur in je slaapkamer vrij gelijk blijft. Wanneer je slaapkamer erg koud is in de winter dan kun je heerlijk gebruik maken van het warmtedekbed.

Diverse maten

Naast de verschillende warmteklassen zijn er ook diverse formaten:

Eenpersoons: 140 x 200 en 140 x 220

Tweepersoons: 200 x 200 en 200 x 220

Lits Jumeaux: 240 x 200 en 240 x 220

Lits Jumeaux XL: 260 x 200, 260 x 220 en 260 x 240.

Bedenk dus goed van te voren hoe groot je bed is en welk dekbed je dus nodig hebt om de seizoen goed door te komen!

 

Een dekbed van Dekbedovertrekkenenzo

Wanneer je opzoek bent naar dekbedden van goede kwaliteit, ben je bij Dekbedovertrekkenenzo aan het juiste adres. Deze partij heeft een ruim aanbod aan diverse soorten dekbedden van verschillende materialen en merken. Daarnaast wordt je bij Dekbedovertrekkenenzo voorzien van persoonlijk advies! Neem dus snel een kijkje op de website!

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/