Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Jouw dierbare realistisch getatoeëerd? Kom naar Tattoo Studio White Dog!

Wil jij jouw nieuwe tattoo realistisch op je lichaam getatoeëerd hebben? Kom dan naar ons toe, Tattoo Studio White Dog. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het zetten van realistische tatoeages.

Onze studio is gevestigd in Lage Mierde, dit ligt net onder Tilburg. Parkeren kan bij ons gratis voor de deur. De studio is modern en ruim ingericht. Wij wilden geen donkere en volle tattoo shop, wat je vaak ziet. Daarom hebben we gekozen voor een lichte, frisse en sfeervolle inrichting. Er wordt bij ons alleen gewerkt met de beste materialen en spullen, onze machines zijn van de nieuwste techniek. Klantvriendelijkheid vinden wij zeer belangrijk, we willen dat je je echt op je gemak voelt bij ons. Onze elektrisch verstelbare stoelen zitten en liggen heerlijk. We voorzien je tijdens je tattoo sessie uiteraard van drankjes en hapjes. Kan je wel een beetje afleiding gebruiken tijdens het tatoeëren? Bij ons kan je gewoon TV of Netflix kijken!

Vanzelfsprekend is goede hygiëne in een tattoo shop een must. Wij zijn dan ook zeer nauwkeurig met onze hygiëne. De hele shop, inclusief de wachtruimte, wordt dagelijks door ons schoongemaakt. Wij worden elke 3 jaar door de GGD gekeurd en hebben hun certificaat in ons bezit.

Onze artists Lee en Ethan zijn meesters in het zetten van realistische tatoeages. Om je tatoeage tot leven te brengen wordt er gewerkt met witte highlights en gespeeld met donker en licht. Door het toevoegen van licht ontstaat er automatisch schaduw in de tatoeage, wat direct het realistische effect geeft. Een realistische tattoo kan zowel in kleur als in zwart en grijs gezet worden. De mogelijkheden bij deze tatoeage zijn groot. We kunnen een eigen ontwerp, een afbeelding of een foto prachtig realistisch bij je tatoeëren. Items die wij bij dit type tattoo vaak voorbij zijn komen zijn: filmsterren, voertuigen, dieren, sciencefiction figuren, combinaties van klokken en portretten.  

Onze artists zijn populair, maak dus snel een afspraak

Wil jij ook jouw tatoeage laten zetten bij de beste tattoo shop nabij Eindhoven? Boek dan snel je afspraak! Je kan ons bereiken via app of mail, uiteraard ook voor al je vragen. Je kan ook direct een afspraak boeken via onze boekingsbutton op de website.

 

https://tattoowhitedog.nl/