Passion 4 Web
Image default
Winkelen

Deurmat met koud winterweer

De deurmat is zeer handig zodat je het vuil en water niet mee naar binnen neemt. Vooral nu de winter aanbreekt en je steeds met natte schoenen de woning in loopt is het zeer handig om te kiezen voor een droogloopmat. 

Deze droogloopmat neemt ook veel vocht en water op zodat je zelf geen natte voetsporen in je woning of bedrijfspand hebt. 

Het beste wat je kan doen is een te kiezen voor een goede borstelmat met voldoende borstels. Voor privé gebruik en een normale deuringang is een borstelmat Outline aan te raden. Wil je een deurmat met meer borstels en commericeel gebruik dan is een profi-brush sterk aan te raden. Deze hebben hoge borstels en schrapen het vuil met gemak van je schoenen. 

Er zijn natuurlijk een wereld aan verschillende deurmatten, denk hierbij aan schoonloopmatten, droogloopmatten, kokosmatten, rubbermatten en nog veel meer. Allemaal hebben ze een andere functie. Een kokosmat gebruiken mensen vaak bij de voordeur of achterdeur zodat deze mooi in een profiel kan worden gelegd. Al deze matten zijn natuurlijk verkrijgbaar in meerdere kleurtinten, denk bijvoorbeeld aan zwart, grijs of zelfs een natural kleur. 

Een droogloopmat hebben we in verschillende soorten hoogtes. Het begint bij 7mm dik en loopt op tot 1 cm. Als de deurmat ergens in komt te liggen dan is het mooier om voor een deurmat te kiezen die wat hoger is. Tevens neemt deze ook veel meer vuil op. Deze droogloopmatten zijn op maat verkrijgbaar vanaf een rol breedte van 100 of 200 cm. De gewenste lengte kunt u zelf bepalen zodat u altijd een mooie mat op maat heeft. 

Er zijn natuurlijk ook standaard deurmatten, zowel in schoonloopmatten of droogloopmatten. Deze zijn ook handig en soms zelf heel voordeliger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een deurmat van 80×100 cm en 50×80 cm of 40×60 cm etc. Dit zijn namelijk veel voorkomende maten die voor de voordeur of achterdeur geschikt kunnen zijn.

Wil je graag een deurmat voor bij je bedrijf met een logo dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Op elk gewenste lengte en breedte kan dit worden besteld met een haarscherpe print met logo zodat u proffesioneel als bedrijf overkomt. Zijn deze matten op den duur erg vies geworden door weersomstandigheden dan bestaat er ook een optie om te desbreffende matten in de wasmachine te gooien zodat ze er weer fris en schoon bij liggen als u bezoek ontvangt in uw winkel of bedrijfspand. 

De meeste deurmatten zijn uit voorraad leverbaar en heeft u al binnen enkele dagen netjes op maat gesneden in huis zodat u altijd een schoon en net huis behoudt.

 

https://www.deurmatdirect.nl