Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Hoe maak je gepersonaliseerde spandoeken of naamstickers?

Je bent misschien verbaasd dat je zelf een eigen gepersonaliseerde naamsticker of spandoek kunt laten maken. Jouw ideeën worden door Spandoekabraham.nl of Maatstickers.nl omgezet in een gepersonaliseerd spandoek of sticker.

Een gepersonaliseerd spandoek bestellen, hoe werkt dat? 

Bij Spandoekabraham.nl bestel je een spandoek met persoonlijk ontwerp. Dit ontwerp wordt gemaakt op basis van de foto’s en tekst die je voor op het spandoek aanlevert. Een spandoek op maat aan de hand van de foto’s en tekst die jij doorstuurt. Spandoeken zijn leuk voor speciale gelegenheden zoals een 50 jaar spandoek, Sarah spandoek, Abraham spandoek, 25-jarig huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid.

Bestellen is uiterst eenvoudig. Eerst bepaal je het formaat in de webshop. Vervolgens lever je maximaal 6 foto’s aan en een persoonlijke tekst voor op het spandoek. Bij deze website hoef je zelf geen spandoek te maken. Ze maken een spandoek die je wilt laten zien aan de (halve) Abraham of Sara. Bovendien zijn de online prijzen zeer scherp. Iedereen zou moeten weten dat dit de verjaardag van Sara of Abraham is. Denk aan familie, buren, kennissen of vrienden. Iedereen zou een persoonlijke banner van spandoekabraham.nl moeten krijgen.

Op zoek naar persoonlijke naamstickers? 

Naamstickers zijn erg handig voor kinderen. De stickers zorgen ervoor dat een object herkenbaar is. Daarnaast worden deze objecten eerder teruggevonden door kinderen. Een kind weet dat het zijn of haar drinkbeker is als hier een persoonlijke sticker met naam op afgebeeld staat. Creëer en combineer je eigen persoonlijke stickers en plak ze op waterflessen, waterbekers, spenen bakjes of schoenen. Personaliseer alle items zodat ze niet verloren gaan tijdens de kinderopvang. Flessen met naamkaartjes zijn herkenbaar voor kinderen en leerkrachten, zodat ze gemakkelijk te vinden zijn.

Wacht dus niet langer. Voor de beste naamstickers moet je bij Maatstickers.nl zijn.