Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Dit is nog beter dan een strandtent in Oostvoorne

Gaat u binnenkort naar Oostvoorne en zou u graag in een strandtent eten? Dat is begrijpelijk. Een strandtent is natuurlijk het eerste dat in u opkomt wanneer u naar Oostvoorne gaat. Na een heerlijke strandwandeling over het strand van Oostvoorne neemt u plaats in de strandtent om lekker te eten. Echter, niet ver van het strand vandaan, kunt u diverse restaurants vinden die ook zeker een bezoek waard zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van Bistro de Landbouw? Dit restaurant is in vergelijking met de strandtenten in Oostvoorne een stuk sfeervoller en rustiger. Hoewel u geen uitzicht heeft op het prachtige strand, is een bezoek aan deze bistro het meer dan waard. Waarom? Dat leest u hier!

Ruime keuze uit verrukkelijke gerechten

Een gezellige sfeer is natuurlijk niet het enige wat nodig is in een restaurant. Bistro de Landbouw is niet alleen traditioneel en knus ingericht, maar beschikt ook over een uitgebreide kaart met de lekkerste gerechten. Voor zowel vlees- als visgerechten bent u in dit restaurant in Oostvoorne op de goede plaats. De chefkok bereidt alle gerechten met liefde en passie en dat proeft u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mals stuk biefstuk of overheerlijke spareribs? Of kies voor een tournedos of entrecote van de grill. Bent u een echte visliefhebber? Dan zijn de tonijn, de sliptong en de verse pasta met gerookte zalm echte aanraders.

Profiteer van aantrekkelijke prijzen

Bij Bistro de Landbouw kunt u er ook voor kiezen een menu te nemen voor vaste prijzen. U maakt uw bezoek zo uitgebreid als u zelf wilt. Wilt u graag lang tafelen met uw familie of vrienden in een restaurant in Oostvoorne? Kies dan voor een vijfgangendiner. En het mooiste: hier betaalt u slechts € 32,50 voor! Natuurlijk behoort een driegangendiner ook tot de mogelijkheden, waarvoor u maar € 20,- kwijt bent. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Gerelateerde artikelen

Wat serveert het restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch?

Drink in het najaar en de winter een glas Talisker whisky

Hier vindt u de lekkerste tapas van regio Veenendaal