Passion 4 Web
Image default
Toerisme

Taxi van Schiphol naar Den Bosch

Taxi van Schiphol naar Den Bosch

Mijn gezin en ik werden met een taxi van Schiphol naar Den Bosch gebracht. We kwamen terug van een heerlijke vakantie in Marokko. Voorafgaand aan de vakantie hadden mijn vrouw en ik stress over het vervoer. Zowel de heenvlucht als terugvlucht ging middenin de nacht. Op dat tijdstip rijden er geen treinen meer.

Vanwege de hoge parkeertarieven wilden we onze auto ook niet parkeren op Schiphol. Bovendien wilden we onze familieleden en vrienden ook niet lastig vallen met ons vervoerprobleem. Er was nog maar één optie over: een taxi bestellen.

Accuraat Taxiservice: betrouwbaar en goedkoop

We hebben een taxi besteld bij Accuraat Taxiservice. Zij staan bekend als een goedkope en betrouwbare taxicentrale uit Den Bosch. Een aardige taxichauffeur heeft ons met zijn taxi eerst opgehaald bij onze woning in Den Bosch en vervolgens weggebracht naar Schiphol Airport. Toen we terugkwamen van vakantie reed dezelfde nette taxichauffeur ons weer naar huis.

Aangenaam en schoon

De taxirit was zeer aangenaam. Er lag geen troep op de bank of op de grond. De auto zag er keurig netjes uit. De taxichauffeur hielp ons met de bagage. Plus hij was ook nog eens ruim op tijd.

Prijsaanbieding

Accuraat Taxiservice bracht en haalde ons op met de taxi voor een zeer goedkope prijs: slechts 89,95 euro. Dankzij deze aanbieding konden we veilig, comfortabel en voor voordelige tarieven met de taxi van en naar Schiphol en Den Bosch. Reserveren gaat heel eenvoudig. De taxicentrale is 24 uur per dag bereikbaar. Klanten dienen uiterlijk 1 dag van tevoren te reserveren.

Taxi naar of vanaf Den Bosch centraal station

Naast het aanbieden van taxiritten naar Schiphol Airport brengt en haalt Accuraat Taxiservice ook hun klanten met de taxi naar of vanaf Den Bosch centraal station. Daarnaast vervoeren ze hun klanten in de taxi ook vanuit Den Bosch naar Vught.