Passion 4 Web
Image default
Toerisme

Overnachten in unieke groepsaccommodatie in Brabant

Bent u op zoek naar een verblijf in een groepsaccommodatie in Brabant met een uniek karakter? Groepsverblijf De Pastorie in het kleine dorp Lage Mierde voldoet aan deze wens. De Pastorie is een historisch pand recht tegenover de kerk. De naam verklapt al dat het hier de voormalige woning van de pastoor betreft. Helemaal gerenoveerd is deze groepsaccommodatie van alle luxe voorzien, maar zijn veel authentieke details bewaard gebleven. U kunt hier in landelijke sfeer overnachten en overdag genieten van de mooie omgeving en de vele mogelijke dag uitstapjes.

Groepsaccommodatie in Brabant tot dertig personen

De Pastorie in Brabant is als groepsaccommodatie uitermate geschikt voor een verblijf met familie of vrienden. Maar ook zakelijke gezelschappen zijn meer dan welkom. U kunt met een gezelschap tot wel dertig personen verblijven in De Pastorie. Daarbij is De Pastorie een rolstoelvriendelijke accommodatie. De sfeervolle accommodatie is grotendeels drempelvrij, beschikt over brede doorgangen, een lift, meerdere hoog-laagbedden en rolstoelvriendelijke paden in de tuin. Het pand beschikt over karakteristieke elementen zoals een mooie schouw, oorspronkelijke schuifdeuren en een hoge balkenplafond. Daarbij geniet u van hedendaags comfort met moderne badkamers, een volledige uitgeruste woonkeuken en gratis wifi in het hele pand.

Groepsaccommodatie in Brabant in landelijke omgeving

Kiest u voor een verblijf in De Pastorie dan kiest u voor een verblijf in een landelijke, gemoedelijke omgeving van Brabant. Het dorpje Lage Mierde ligt te midden van vennen, bossen en heide afgewisseld met weiden en akkerland. Als wandelaar of fietser zult u zich hier niet vervelen. Het natuurschoon wisselt zich af met sfeervolle dorpjes waar u marktjes, winkeltjes en kleine musea vindt. U kunt ook kiezen om een dagje een grotere stad te bezoeken zoals Tilburg of Eindhoven. Daarbij behoort een bezoek aan een attractiepark of safaripark met de ligging van deze groepsaccommodatie in Brabant ook tot de mogelijkheden. Zo vindt u bijvoorbeeld de Efteling en Beekse Bergen in de nabije omgeving.

https://depastorielagemierde.nl/