Passion 4 Web
Image default
Toerisme

Een gezellige, sfeervolle rondvaart maken in Amsterdam

Heeft u een dagje Amsterdam op de planning staan en zoekt u een leuke activiteit? Een buitengewone boottocht of een uitgebreide rondvaart over de grachten van Amsterdam kan tijdens zo’n dagje uit natuurlijk niet ontbreken. Zoekt u een gerenommeerde rederij, waar u met uw vrienden en familie heerlijk kunt genieten van een rondleiding door de hoofdstad, al varend door het water? Rederij ’t Smidtje beschikt over een ruim aanbod aan boten en arrangementen. Wat voor soort boottocht u ook in gedachte heeft: bij deze rederij vindt u de perfecte rondvaart.

Een duurzame boottocht door de grachten

Rederij ’t Smidtje biedt een ruim assortiment aan boten die te huren zijn voor uw boottocht door Amsterdam. Alle dertien boten over welke de rederij beschikt, zijn volledig elektrisch en duurzaam. Op de website kunt u de selectie aan boten bekijken en zo ontdekken welke boot het beste past bij de sfeer die u tijdens de boottocht wilt creëren. Rederij ’t Smidtje staat bekend om het persoonlijke contact en de diversiteit aan boten in uitstraling en capaciteit, die niet alleen duurzaam, maar ook fluisterstil zijn. Naast dat u de keuze heeft uit verschillende soorten boten, kunt u kiezen uit verschillende assortimenten, zoals het borrelarrangement, een arrangement tijdens het Amsterdam Light Festival, een dinerarrangement of een vergaderarrangement. Voor welk assortiment u ook gaat: met een rondvaart door Amsterdam is het hele gezelschap verzekerd van een sfeervolle, gezellige middag of avond. Er zijn in totaal meer dan 50 op- en afstappunten voor de boottocht, verspreid door heel Amsterdam. U bepaalt dus het opstappunt van uw boottocht.

Ontdek nu direct de mogelijkheden!

Heeft u interesse in een rondvaart door Amsterdam en spreekt de werkwijze van Rederij ’t Smidtje u aan? Bekijk de verschillende arrangementen, ontdek de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan. De invulleng van een boottocht wordt volledig op uw wensen afgestemd. Wanneer vaart u rond in de grachten van Amsterdam?

 

 

https://smidtje.nl/