Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

diepe band met uw geliefde ongeboren baby

Blijf verbonden met alle opwinding

Het beste cadeau dat u als ouder kunt krijgen, is wanneer u uw ongeboren baby in uw leven verwelkomt. Heeft u zich ooit voorgesteld hoe uw ongeboren baby er maar één keer uit zal zien? Ongeveer 36 weken wachten om uw ongeboren baby te zien, is geen korte periode voor aanstaande ouders. Dankzij de echo grafie in Leiden technologie is het mogelijk om uw kindje eerder te bewonderen. Echo grafie technologie biedt drie verschillende technieken om aan uw behoeften te voldoen: 2D, 3D en 4D. Elk van deze technieken heeft zijn eigen functionaliteit.

Echografie-technieken

  • 2D: deze techniek geeft u contouren en een plat uitziend beeld. Meestal wordt deze techniek gebruikt om de inwendige organen van de baby te bekijken
  • 3D: driedimensionale afbeelding waarmee u uw baby in het echt kunt zien. Deze techniek voegt wat diepte toe waardoor de afbeelding realistischer wordt dan 2D-afbeelding
  • 4D: Als een driedimensionaal beeld niet voldoende is om de aanwezigheid van uw baby te voelen, kunt u met de vierdimensionale techniek uw baby continu in een driedimensionale ruimte bekijken. De afbeeldingen worden bijgewerkt, zodat u de bewegingen van uw baby echt in realtime kunt zien.

Echografie practiceliva

Echo biedt u de mogelijkheid om een band te krijgen met uw geliefde ongeboren baby door middel van 2D, 3D of 4D echografie. Geslacht bepalen, de hartslag voelen en gewoon kijken naar de beweging van uw ongeboren baby is mogelijk met Echopraktijkliva. Woont u in Leiden en omgeving, dan kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan Echopraktijkliva. Bij pretecho Leiden bent u verzekerd van een hoogwaardige echo, ervaren echoscopisten, aantrekkelijke prijzen, foto’s van uw geliefde ongeboren baby, en zelfs het gemak van een online afspraak.

Meer informatie

Voor meer informatie over prijzen en overige informatie over pretecho Leiden kunt u terecht op op de website van de echopraktijk in Leiden.

https://www.echopraktijkliva.nl/