Passion 4 Web
Image default
Toerisme

Nuttig én aangenaam vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Vergaderen én genieten doet u op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant. Het Brabantse platteland biedt een inspirerende omgeving. Maar na de zware vergadersessies laadt u de batterij weer op in de luxe wellnessfaciliteiten op het terrein van De Buitenhorst. Hier vindt u namelijk een heerlijke sauna en een Turks stoombad. Geniet daarna van de ruime buitenwhirlpool, die ruimte biedt voor 8 personen. Dat is puur genieten na een lange dag vergaderen of cursussen volgen. Ook fijn is dat het Brabantse platteland voldoende privacy biedt. In de weidse omgeving is er niemand die u ziet!

Knopen doorhakken op een van de bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Kies voor een bijzondere vergaderlocatie, waar u zeker tot nuttige beslissingen komt. Dat is beter dan een suf snelweghotel. Daarom is het een aanrader om te vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant: De Buitenhorst. Dit is de perfecte omgeving om weg van alle stress en zonder tijdsdruk te vergaderen. Ook voor meerdaagse trainingen is deze prachtige groepsaccommodatie op het Brabantse platteland zeer geschikt. Hier vindt u drie verschillende vergaderruimtes: De Hei, die plaats biedt aan 30 personen, De Bosrand voor 40 personen en de Bonte Koe, een zaal voor maximaal 50 personen. De ruimtes kunnen ook gecombineerd worden.

Geniet van culinaire hoogstandjes op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Wilt u niet zelf voor eten zorgen tijdens uw meerdaagse vergadertrip? De chefkok van De Buitenhorst kookt graag voor u. U heeft de keuze uit diverse heerlijke gerechten, die in eigen keuken vers voor u bereid worden. Vervolgens wordt uw maaltijd in buffetvorm verzorgd in uw accommodatie. Zo geniet u zonder zorgen van een heerlijke maaltijd na een lange dag vergaderen. Het enige dat u zelf hoeft te doen is de tafel dekken en de afwas te doen. Houdt u een zomerse vergadertrip van meerdere dagen? Ga dan lekker en gezellig barbecueën met uw collega’s. U kiest uit verschillende barbecuepakketten. Dat wordt behalve vergaderen ook lekker genieten!

Gerelateerde artikelen

Overnachten in unieke groepsaccommodatie in Brabant

Een gezellige, sfeervolle rondvaart maken in Amsterdam

Welke strandtent Scheveningen mag je niet missen?