Passion 4 Web
Image default
Toerisme

Geniet van de Zeeuwse kust met een camperplaats op deze camping in Zeeland

Bent u op zoek naar een comfortabele en ruime camperplaats in Zeeland? Boek dan een verblijf op Camping Weltevreden in Zoutelande. Aan het mooiste strand van Nederland kunt u hier kamperen en genieten van de tijd van uw leven. Deze camping in Zeeland beschikt over verschillende verharde en onverharde camperplaatsen. Op de camping zelf kunt u natuurlijk genieten van de rust en verschillende activiteiten ondernemen, maar u kunt ook lekker een dagje relaxen op het strand. Het ruime strand van Zeeland is namelijk niet ver van uw camperplaats vandaan.

Maak gebruik van verschillende faciliteiten bij uw camperplaats in Zeeland

Wanneer u optimaal van uw vakantie of weekend in Zeeland wilt genieten, dan wilt u natuurlijk ook dat alle faciliteiten in de buurt van uw camperplaats voorhanden zijn. Allereerst vindt u de meest sfeervolle Zeeuwse steden in de buurt van Camping Weltevreden. Denk aan Middelburg, Veere, Domburg en Zierikzee. Ook Zoutelande zelf is een typische sfeervolle Zeeuwse locatie, waar u kunt genieten van een wandeling door de duinen of van een heerlijke nieuwe haring op het terras. Op de camping zelf kunt u gebruikmaken van de fitnessruimte of bijvoorbeeld genieten van een ontspannende Chinese massage. Ook is er een tennisbaan, supermarkt en een broodboetiek op korte afstand.

Naast een camperplaats zijn er nog meer mogelijkheden

Naast een verharde camperplaats kunt u bij Camping Weltevreden in Zeeland ook een onverharde kampeerplaats boeken. Deze zijn uitermate geschikt om uw tent op te zetten. Ook zijn de kampeer- en camperplaatsen voorzien van een stroomaansluiting. Wilt u liever verblijven in een luxe, moderne chalet? Deze camping heeft diverse soorten chalets voor vier tot zes personen. Met gratis Wifi op de hele camping, aantrekkelijke arrangementen, een recreatieprogramma in het hoogseizoen en nog veel meer, vindt u bij Camping Weltevreden de perfecte chalet, kampeer- of camperplaats waar u kunt genieten van de prachtige provincie Zeeland.  

https://www.campingweltevreden.nl/zoutelande/