Passion 4 Web
Image default
Horeca

Grootkeuken onderhoud en andere facilitaire diensten onder één dak

Éen bedrijf waar u terecht kunt voor uw grootkeuken onderhoud en een luchtkanaalreiniging voor uw onderneming? Dat is Valor Service! Dit Belgische bedrijf biedt verschillende professionele facilitaire diensten voor bedrijven. Met een brede waaier aan services, voor sanitair, grootkeukens, en ventilatiesystemen, biedt deze specialist u een totaalservice. Zo kunt u zich weer helemaal focussen op de kerntaken van uw onderneming, namelijk uw eigen klanten tevreden houden. Het bedrijf is dan ook op trots op het feit dat ze hiervoor alle afspraken nakomt en steeds tijdig uw grootkeuken onderhoud en luchtkanaalreiniging uitvoert.

Wat houdt een grootkeuken onderhoud in?

Een grootkeuken onderhoud is regelmatig nodig bij bedrijven in de horeca of voedingshallen. Netheid in deze ruimtes is immers cruciaal voor hygiëne, voedselveiligheid en zelfs brandveiligheid. Het keukenpersoneel kuist natuurlijk zelf ook deze ruimtes, maar dat is niet voldoende. Vuilheid bevindt zich nog altijd op niet of moeilijk bereikbare plaatsen. Daarom is een grondig onderhoud van uw grootkeuken door een expert noodzakelijk. Valor Service neemt deze klus op zich. Specialisten van het bedrijf ledigen en reinigen vetafscheiders en afvoeren, reinigen de dampkappen, kanalen en de friteuses. De keukenruimte zelf en mogelijke koel- en vriescellen krijgen tevens een dieptereiniging. Deze werkzaamheden verlopen volgens de HACCP-richtlijnen zodat u steeds voldoet aan de wettelijke normen.

Garandeer de netheid in heel uw bedrijf

Om de netheid in uw volledige bedrijf te garanderen, is naast een onderhoud van uw grootkeuken, ook een regelmatige luchtkanaalreiniging vereist. Een luchtkanaalreiniging zorgt immers dat uw werknemers altijd gezonde en frisse omgevingslucht inademen. Deze reiniging behoort tot het AirKare pakket van Valor Service, dat uw volledige luchtbehandelingssyteem onderhoudt. Hierbij werkt het bedrijf een onderhoudsplan uit voor uw installatie. Vervolgens wordt op regelmatige tijdstippen een luchtgroep- en luchtkanaalreiniging uitgevoerd, worden de luchtfilters vervangen en wordt het circulatiesysteem gedesinfecteerd. Meer weten? Bezoek dan de website van Valor Service en maak een afspraak met de specialisten van het bedrijf.