Passion 4 Web
Image default
Horeca

Boek hier uw hotelovernachting in IJsselstein

Bent u toe aan een weekendje weg? Ga dan naar Hotel Epping voor een hotelovernachting in IJsselstein. Hier vindt u alles wat uw hartje begeert. Overigens kunt u in dit hotel ook terecht voor zakelijke doeleinden. Zo zijn er vergaderruimtes nabij het hotel beschikbaar, waarin u in alle rust met uw collega’s kunt overleggen. En uiteraard is dit hotel voorzien van een heerlijk restaurant, genaamd Bites en Nights, waar u kunt genieten van overheerlijke tapas uit alle werelddelen.

In de hotelkamers voelt u zich thuis

Tijdens uw hotelovernachting in IJsselstein kunt u ouderwets genieten. Het bedrijf is een echt familiebedrijf, en dat voelt u. De passie en gastvrijheid spatten ervan af. Momenteel wordt het hotel gerund door alweer de vierde generatie Epping.Het hotel telt in totaal 31 kamers. Voor uw hotelovernachting in IJsselstein heeft u de keuze uit vijf verschillende kamertypen: een Standard Single, Standard Double, Standard Twin, Standard Triple en een Suite. Het grootse verschil zit ‘m in  het aantal en de soort bedden: een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden, drie eenpersoonsbedden of een kingsize tweepersoonsbed. Daarnaast is de Suite wat luxer dan de andere kamers. Gun uzelf een fijn weekendje weg in de mooie omgeving van IJsselstein.

Plaats uw reservering gemakkelijk online

Het is ook belangrijk dat er iets te doen is in de omgeving. Gelukkig hoeft u niet bang te zijn dat u zich verveelt. Het hotel ligt dicht bij de stad Utrecht en het Groene Hart. Zo kunt u in deze omgeving ook fijn wandelen. Bovendien ligt het vlak bij de A2, waardoor u met de auto alle kanten op kunt. Tevens is het hotel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Online plaatst u gemakkelijk uw reservering. Heeft u toch nog wat vragen? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van dit hotel. Zij vertellen u graag meer over het hotel en de verdere locatie.