Passion 4 Web
Image default
Horeca

Kies voor een luxe display koelkast en geef uw zaak de juiste uitstraling

Als u een eigen zaak heeft dan wilt u natuurlijk dat alles er netjes uitziet. Voor het presenteren van koele dranken en andere gekoelde producten kunt u een display koelkast gebruiken. Deze heeft deuren met glas, zodat klanten kunnen zien wat er in de koelkast staat. Ideaal, want nu hoeft u niet meer alles op te noemen als een klant vraagt welke drankjes u serveert. Ook hoeft u een bord met deze informatie niet steeds aan te passen als er een merk bijkomt of afvalt. De display koelkast is vooral populair in horecazaken maar wordt ook gebruikt in supermarkten en andere winkels waar gekoelde producten worden verkocht.

Zorg voor een nette presentatie van gebak en andere lekkernijen

Als u een bakkerij heeft of een horecagelegenheid waar iets lekkers bij de koffie ook iets bijzonders is, dan wilt u uw producten natuurlijk goed laten zien aan uw klanten. Met een gebaksvitrine kan dat uitstekend. Hierin worden uw taarten en gebakjes ook gekoeld. Op die manier blijven ze de hele dag lekker en vers. U kunt ze direct vanuit de gebaksvitrine serveren. De klant kan indien gewenst zijn of haar keuze maken uit het aangeboden assortiment. Naast een gekoelde gebaksvitrine zijn er ook warme vitrines, ideaal voor warme broodjes en warm gebak zoals oliebollen of appelflappen.

Waar koopt u de beste inventaris voor winkel en horeca?

Als u op zoek bent naar een fraaie display koelkast of een praktische gebaksvitrine dan kunt u daarvoor terecht bij Koopsretail. Zij leveren een ruim assortiment vitrines, koelkasten en andere opberginventaris voor het bedrijfsleven. Ook als u een royale koelkast of diepvries zoekt voor in de bedrijfskantine kunt u bij dit bedrijf terecht. U kunt uw bestelling direct plaatsen via de webshop. Levering gebeurt uiteraard in overleg. U kunt ook nadat uw order is afgeleverd rekenen op uitstekende service en ondersteuning.