Passion 4 Web
Image default
Vakantie

De mooiste groene camping van Nederland vindt u in de omgeving van Apeldoorn

Bent u op zoek naar een camping in de omgeving van Apeldoorn? Een waar u zelf heerlijk kunt genieten van de natuur en de rust, maar waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen met leeftijdsgenootjes? Dan is Camping de Helfterkamp precies wat u zoekt! Deze familiecamping in Vaassen biedt meer dan 160 ruime en goed onderhouden kampeerplekken en accommodaties aan, waar u met uw kinderen of kleinkinderen een heerlijke vakantie tegemoet gaat!

Omringt door prachtige natuur

Deze camping in de omgeving van Apeldoorn is omringt door prachtige natuur. Zo vindt u ruim vijftien wandel- en fietsroutes waar het ook mogelijk is om wild te spotten. Op de camping is het mogelijk om een fiets te huren, waardoor u eenvoudig de omgeving van Apeldoorn kunt verkennen. Wilt u liever mountainbiken in de omgeving? Ook daar zijn verschillende routes voor te vinden. Maar ook op de camping zelf is van alles te beleven. Zo is er een kinderboerderij, speelweide, kikkerpoel en een beekje te vinden waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er zijn ook verschillende Jeux de Boules banen te vinden! Het uitgebreide animatieteam zorgt daarnaast ook nog een voor een drukke en volle dagbesteding voor de kinderen. Hier leren ze veel andere kinderen kennen, maar kunnen ze ook heerlijk ravotten. Het kan haast niet anders dan dat uw kinderen of kleinkinderen het hier helemaal naar hun zin hebben!

De mooiste groene camping van Nederland

Camping de Helfterkamp is door de ANWB uitgeroepen voor ‘De mooiste groene camping’ van Nederland. Dit is natuurlijk een enorme eer, waar u als campinggast uitgebreid van kunt genieten. Ook honden zijn welkom op uw eigen kampeerplek of vakantiebungalow. Hierdoor kan de geliefde viervoeter gewoon mee genieten van een heerlijke vakantie. Blote voeten in het gras, fluitende vogels, kinderen die zorgeloos aan het spelen zijn, samen genieten van de rust en verschillende activiteiten in deze bosrijke omgeving: dit is typisch Camping de Helfterkamp die u vindt in de omgeving van Apeldoorn.

https://www.helfterkamp.nl/