Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Kosten besparen? Huur je telefoon!

Financieel gezien is een telefoon huren bij Swapphone  een prima idee. Je hoeft namelijk nooit meer de hoofdprijs te betalen voor een iPhone. Je krijgt het toestel in bruikleen, oftewel je leaset ‘m. Voor hoe lang? Dat bepaal jij zelf. Je kunt op ieder gewenst moment overstappen naar een ander model. Swappen noemen we dat. Je levert de oude in bij Swapphone en krijgt de telefoon van jouw keuze binnen een werkdag opgestuurd. Het maandbedrag kan iets verschillen, maar veel zal het niet zijn.

Swappen is een keuze, geen verplichting. Zolang jij uit de voeten kunt met je iPhone, mag je ervan blijven profiteren. Om duidelijk te maken wat het swapp-principe precies inhoudt, zetten we de feiten op een rij:

  • de luxe dat je altijd de beschikking hebt over een perfect functionerende iPhone;
  • een van te voren afgesproken maandbedrag waar niks onverwachts bijkomt;
  • een levenslange garantie;
  • de keuze uit nieuwe én in zeer goede staat verkerende gebruikte iPhones;
  • geen langdurige verbintenis met Swapphone; de deal die jij sluit wordt niet geregistreerd bij het BKR;
  • snelle levering: jouw favoriete phone wordt morgen of overmorgen al bezorgd.

Swapphone is een vertrouwd adres voor iedereen die een simlock vrij iPhone 11 lease model zoekt. Deze populaire telefoon lichten we graag toe. De 11 heeft een innovatief dual camera systeem. De videokwaliteit is ongeëvenaard. Foto’s bewerken deed je waarschijnlijk al? Video’s pimpen is nu ook mega makkelijk. De nachtmodus gaat automatisch aan, oftewel: dag en nacht vette foto’s! De ingebouwde chip is super snel. De batterij gaat zeker de hele dag mee. Apple maakt de iPhone 11 in de volgende trendy tinten: zilver, geel, groen, wit en rood. Een originele Apple adapter en authentieke Apple Earpods levert Swapphone natuurlijk ook. Heb je nog vragen over een bepaalde smartphone of het swapp-principe? De Swapphone-klantenservice zit nu klaar om antwoorden te geven. Het nummer dat je kunt bellen is 085-048 1914. Appen kan naar ditzelfde nummer. Mails stuur je aan info @swapphone .nl.

 https://swapphone.nl/