Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Dit is wat je moet weten als je op zoek bent naar een nieuw kunstgebit!

Het aanvragen van een nieuw kunstgebit is niet iets wat je elke dag doet. Het is daarom goed om een beetje een indicatie te krijgen van de stappen die je ongeveer moet doorlopen. In dit blog gaan we hier gelukkig wat dieper op in. Zo krijg je antwoord op de vraag hoe het zit met de kosten, maar ook krijg je de algemene informatie die jij nodig hebt voor het aanvragen van een nieuw kunstgebit. Lees dus vooral gauw verder!

Hulp gezocht!

Het proces dat komt kijken bij het uitzoeken van een nieuw kunstgebit, is best wel complex. Er is niet alleen sprake van heel veel verschillende meningen, maar ook van heel veel informatie. We willen je daarom op het hart drukken dat het verstandig zou zijn om de hulp van een professional in te schakelen. Je zou je huidige tandarts kunnen benaderen, maar je zou ook eens contact op kunnen nemen met de klantenservice van jouw zorgverzekering. Zij kunnen jou ongetwijfeld voorzien van nuttige informatie over zowel de vergoedingen als de daadwerkelijke kosten. Ben je op zoek naar de specifiekere informatie omtrent de aanvraag van een kunstgebit? Neem dan eens een kijkje bij Bodent. Dit bedrijf kan jou voorzien van de informatie die jij nodig hebt!

De kosten bij de aanvraag van een nieuw kunstgebit

Om je toch enigszins een idee te geven over de eventuele kosten van een nieuw kunstgebit, belichten we dat ook nog even in dit blog. Er zitten – zoals je waarschijnlijk al had zien aankomen – wat kosten verbonden aan de aanvraag van een nieuw kunstgebit. De aanschaf van een nieuw kunstgebit wordt voor minimaal 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Jouw eigen bijdrage zou dus op maximaal 25% uitkomen. Is er sprake van een aanvullende- of tandartsverzekering? Dan bestaat de kans dat er meer wordt vergoed. Wanneer je niet helemaal zeker weet wat een nieuw kunstgebit voor jou gaat kosten, raden we je aan om contact op te nemen met een specialist op dit gebied. Zo word jij voorzien van de informatie die jij nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken!