Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Dit is wat jij kan verwachten en krijgt als je solliciteert bij Match for Talent

Dit is wat jij kan verwachten en krijgt als je solliciteert bij Match for Talent 

 

Jij bent op zoek naar een nieuwe baan in de winkel en wij helpen je daar graag bij. Van de supermarkt tot een woonwarenhuis en van een fashionstore tot aan een tuincentra, wij hebben het! Het gaat om een sterk concept dat door winkelmedewerkers goed wordt overgebracht op de klanten. Samen met jouw collega’s maak jij de winkel tot een succes! Met een persoonlijk aanpak gaan wij op zoek naar de perfecte nieuwe baan voor jou. Dit is wat jij kan verwachten van ons. 

 

Eerlijk en oprecht 

 

Tijdens jouw zoektocht naar de perfecte baan, zoeken wij samen met jou uit wat jij écht wilt. In wat voor omgeving kom jij het beste tot je recht? Wat vind je belangrijk in een nieuwe organisatie en wat vind jij écht leuk om te doen? We willen dit graag samen met jou ontdekken en geven je een eerlijk advies. Zo weet je ook wat je aan ons hebt! 

 

Gratis hulp en coaching 

 

Bij Match for Talent kun je gratis gebruikmaken van sollicitatiehulp en coaching. Wij helpen je graag met het ontdekken van jouw talenten en het vinden van een leuke passende baan. In een persoonlijk gesprek leren we je graag beter kennen zodat wij beter kunnen bepalen welke vacatures en organisaties bij jou passen. 

 

Persoonlijk en mensgericht 

 

Als we eenmaal een beter beeld hebben van wie jij bent, wat jij kan en wat jij zoekt in een nieuwe baan, starten we met een intakegesprek. Een intakegesprek, ook wel kennismaking genoemd, doen wij persoonlijk met jou. We zetten voor jou ons beste beentje voor en stellen jou voor bij een van de opdrachtgevers. Het gaat ons niet alleen om het plaatsen van jou bij een van de opdrachtgevers, wij willen jou graag tevreden zien in je nieuwe baan! We coachen jou voor het eerste sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever en lopen alles nog even persoonlijk met je door. Zo kun jij jouw beste beentje voor zetten in het gesprek en vol vertrouwen het gesprek ingaan. 

 

De leukste winkel vacatures vind je hier! 

 

Ben je op zoek naar een leuke winkelvacatures Den Haag? Wij helpen je graag bij het vinden van de leukste banen in de winkel! 

 

https://www.matchfortalent.nl/