Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Dit maakt jouw zomer compleet!

De schaduwdoek maakt jouw zomer compleet, want je kan de schaduw opzoeken wanneer je dat wil. De schaduw in de zomer wordt met dit product bereikt door het gebruik van grote uitgerekte lakens die de zon weren. Daarnaast worden de doeken vaak gebruikt om privacy te creëren. Als je geen schaduwplek hebt in je tuin of terras dan moet je er een creëren. Dit kan gemakkelijk aan de hand van een schaduwdoek. Schaduwdoeken zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en passen in elke tuin! Wil je hier meer over weten? Lees vooral verder!

De oplossing voor alle weersomstandigheden

Je wilt natuurlijk geen geld uitgeven aan een product dat alleen maar goed is voor één seizoen. De schaduwdoek beschermt niet alleen tegen zonlicht, maar ook tegen zon en regen, zodat het al jaren zal blijven dienen. De meeste schaduwdoeken houden niet alleen de zon tegen, maar zijn ook nog eens waterproof. Hierdoor staat jouw loungeset toch nog een stukje droger als het plotseling begint te regenen. 

Opties in materialen

De meest voorkomende materialen in schaduwdoeken zijn geweven vezels die sterk en duurzaam zijn, maar toch dun en lichtgewicht. De meeste schaduwdoek stoffen worden gemaakt met behulp van dit type zeer lichte stevige vezel, en ze komen vaak in lichte natuurlijke kleuren zoals wit, grijs en groen. Deze stoffen worden voornamelijk gebruikt voor lichte schaduw tijdens de middaguren. Met dit materiaal komt wel licht door, maar voorkomt u constante blootstelling aan zonlicht. Het is dus een oplossing dat voor zowel verkoeling als licht zorgt!

Bepaal waar de schaduw in jouw tuin staat

Een schaduwdoek kun je neerzetten, maar ook ophangen. Zo kan jij schaduw creëren waar jij dat wilt. Een groot voordeel is dan ook dat de temperatuur onder een schaduwdoek een paar graden kouder is, heerlijk dus op een warme zomerdag. Een schaduwdoek is dus niet alleen handig, maar staat ook nog eens leuk! De meeste schaduwdoeken hebben natuurlijke kleuren, hierdoor staat het altijd mooi met het huis en de tuin. Daarnaast is het ook geweldig om verschillende schaduwdoeken bij elkaar te hangen, zo krijg je een speels effect en kan je spelen met de schaduw.

https://www.speelplezier-online.nl/