Passion 4 Web
Image default
Gezondheid

E smoker handig hulpmiddel om te stoppen met roken

De e smoker is een uitkomst voor iedereen die wil stoppen met roken. Heb jij al van alles geprobeerd, van acupunctuur tot hypnose en van pleisters tot kauwgom, maar zit je nog steeds vast aan de echte sigaret? Dan is dit een goed moment om eens nader kennis te maken met de e smoker. Elektronisch roken wordt steeds populairder, vooral omdat het een effectief hulpmiddel is bij het stoppen met roken. Wil jij ook stoppen met roken en de kansen dat het lukt aanzienlijk vergroten voor jezelf? Ontdek dan de voordelen van een e smoker!

Diverse varianten van de e smoker

Als je wilt stoppen met roken, dan is het altijd prettig om hier een ondersteunend middel bij te gebruiken dat écht werkt voor jou. We zijn niet allemaal hetzelfde. Wat voor de ene persoon goed werkt, werkt voor de ander niet of nauwelijks. Dan is het goed om te weten dat er meerdere varianten van de e sigaret te verkrijgen zijn. Hierdoor is er altijd een e smoker te koop die goed bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wegwerp e sigaret, maar ook voor een pod e smoker.

Een wegwerp e smoker om te stoppen met roken

Er zijn veel soorten wegwerp e sigaretten te verkrijgen. Zo heb je de keuze uit veel verschillende soorten smaken, waardoor je dit prima af kunt stemmen op je eigen voorkeuren. Natuurlijk kun je ook meerdere smaakjes proberen om je favoriet te vinden. De wegwerp e sigaretten zijn niet navulbaar en gooi je dus echt weg na gebruik. Hierdoor zijn ze goed te vergelijken met echte sigaretten, die je natuurlijk ook niet meer dan één keer op kunt roken. Als jij helemaal nieuw bent in de wereld van elektronische sigaretten, dan is de wegwerk e smoker een perfect hulpmiddel om mee te starten als je wilt stoppen met het roken van echte sigaretten.

De pod e smoker is perfect voor langdurig gebruik

Sommige mensen hebben maar kort een steuntje in de rug nodig bij het stoppen met roken, anderen vinden het prettig om op dit steuntje te kunnen blijven leunen voor lange tijd. Behoor jij tot deze laatste groep, dan is het misschien een goed idee om voor de pod e smoker te kiezen. Deze gooi je namelijk niet weg, maar kun je blijven gebruiken. Hiervoor stop je kleine capsules in het apparaatje, ook wel pods genoemd, waardoor je dezelfde e smoker kunt blijven gebruiken. Door het slanke en compacte design kun je deze e smokermakkelijk overal mee naartoe nemen, zelfs in je broekzak!

Maak het stoppen met roken makkelijker met een e sigaret

Stoppen met roken is niet makkelijk, helaas. Gelukkig zijn er wel hulpmiddelen om je te helpen bij je strijd om de verslaving te verslaan. De e smoker behoort tot de beste hulpmiddelen voor iedereen die de echte sigaretten aan de kant wil schuiven. Doordat er veel soorten e smokers beschikbaar zijn, is er altijd een model dat perfect bij jou past. Stoppen met roken? Met de e smoker kun je het!

 

Gerelateerde artikelen

Tips om minder aan te komen tijdens de feestdagen.

Mindfulness, kennis, praktijken en online cursus via UVAG.nl

Eenvoudige tips voor het behouden van je gezondheid