Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Een baan zoeken op Aruba

Als je toe bent aan een flinke verandering in je leven kan het voorkomen dat je graag weg wilt uit Nederland. Een prachtige plek om dan naartoe te gaan is Aruba. Aruba is een Caribisch eiland met prachtige flora en fauna. Het eiland beschikt over genoeg activiteiten en geeft je de rust die je nodig hebt. Ook als je er naartoe wilt verhuizen en er een baan wilt vinden. Neem eens een kijkje welke vacatures Aruba te bieden heeft.

 

Werken op Aruba

Om te mogen wonen en werken op Aruba moet je een verblijfsvergunning hebben. Deze heb je als Nederlander niet automatisch. Je moet een vergunning aanvragen met toestemming om te werken. Het voordeel dat je hebt als Nederlander is dat je geen waarborgsom hoeft te betalen. Als je een vergunning hebt aangevraagd moet je altijd in Nederland wachten totdat deze is goed gekeurd. Wil je maar tijdelijk naar Aruba dan mag je 180 dagen verblijven zonder vergunning.

 

Vacatures Aruba

Om te werken op Aruba moet je vacatures bekijken. In Aruba zijn vacatures genoeg maar het is soms lastig om ze te vinden. Je kunt je bij een uitzendbureau inschrijven en zoeken naar vacatures Aruba. Als dit niet lukt zou je ook via je werkgever kunnen vragen of er nog banen beschikbaar zijn. Veel mensen kunnen blijven werken bij het bedrijf waar ze werkzaam zijn. Ze worden dan overgeplaatst naar een filiaal op Aruba. Ook kun je je inschrijven bij een uitzendbureau in Aruba. Zij weten het beste welke vacatures Aruba te bieden heeft. Mocht dat ook niet lukken dan kun je altijd bedrijven op Aruba aanspreken. Stuur een mail naar bedrijven die op Aruba zijn gevestigd. Als deze bedrijven jouw aanspreken en jij past bij het bedrijf, is er misschien wel ruimte voor een open sollicitatie. Wie niet waagt wie niet wint.