Passion 4 Web
Image default
Gezondheid

Een effectieve tandartsbehandeling onder narcose

Gaat u met plezier naar de tandarts? Velen zullen deze vraag met ‘nee’ beantwoorden. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer zien ze maar vaak genoeg mensen met angst en stress voor de tandarts. Daarom heeft deze tandarts in Deventer nagedacht over manieren hoe ze deze angsten kunnen laten afnemen. Ze bieden namelijk aan om een tandartsbehandeling onder narcose uit te voeren. Dit houdt in dat u in slaap wordt gebracht bij uw behandeling. U zult daardoor niet merken als er aan uw gebit gezeten wordt en komt na de behandeling met een stralend gebit naar buiten! Deze tandarts in Deventer weet precies wat u nodig heeft als u angst heeft voor de tandarts. Ze zijn gespecialiseerd in patiënten met angst en met deze tandartsbehandeling onder narcose zal uw stress voortaan verleden tijd zijn!

Het verschil tussen narcose en sedatie

Uiteraard wordt niet elke tandartsbehandeling onder gehele narcose uitgevoerd. Als een behandeling maar heel kort duurt, kiest u voor sedatie. Dit is de minst ingrijpende oplossing. U wordt dan rustig door een combinatie van pijnstillers. U blijft bij bewustzijn, maar u voelt geen stress en paniek. U kunt gewoon praten met de tandarts in Deventer en blijft dus wakker. Moeten er echter tanden getrokken worden of gaten geboord worden? Dan is het verstandig om de tandartsbehandeling onder narcose te laten doen. Dit wordt gedaan door de anesthesist. U krijgt dan een middel toegediend waardoor u voor een uur in een slaap beland. Na de behandeling wordt u weer wakker en dan moet u door iemand opgehaald worden. U kunt namelijk niet zelf rijden na een narcose.

Maak nu uw afspraak

Wilt u ook graag voortaan naar deze tandarts in Deventer zodat u niet langer bang hoeft te zijn? Maak dan nu een afspraak en zij bespreken met u de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen als u meer informatie wilt over sedatie en narcose. Het is belangrijk dat de tandarts uw medisch dossier heeft, omdat in sommige gevallen een narcose niet handig is. Neem daarom altijd even contact op via de contactgegevens op de website van Tandartsenpraktijk St. Jozef.