Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Bewindvoering Middelburg: uitweg uit financiële problemen

Een bewindvoerder beheert de geldzaken, het bezit en de schulden van degene die onder bewind staat. Ken je iemand in Middelburg die financiële hulpverlening nodig heeft, dan vraag je je misschien af of bewindvoering de oplossing kan vormen. We bespreken hier wie gebruik kan maken van bewindvoering in Middelburg en hoe het traject werkt.

Wie heeft baat bij een bewindvoerderskantoor in Middelburg?

Een bewindvoerder kan iedereen ondersteunen die niet zelf in staat is zijn financiële situatie op orde te krijgen. Bewindvoering Middelburg kan mensen helpen die hoge schulden hebben opgebouwd, maar ook mensen die juist willen voorkomen dat er schulden ontstaan. Een bewindvoerderskantoor helpt mensen van alle leeftijden die problemen hebben met hun lichamelijke of geestelijke gezondheid. Ook als er sprake is van een verslaving, zoals een gokverslaving, dan kan de financiële ondersteuning door een professional ervoor zorgen dat je weer grip krijgt op je financiën.

Persoonlijk contact en maatwerk bij bewindvoering

Een kantoor voor bewindvoering kijkt niet alleen naar de financiële problemen, maar ook naar de mens achter de problemen. Het is immers belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe toekomstige problemen ontstaan. Je kan bewindvoering aanvragen voor jezelf, maar ook voor een familielid met psychische problemen. De bewindvoerder zorgt voor de betaling van de vaste lasten, terwijl ook schulden worden aangepakt. Bewindvoering kan op twee manieren: beschermingsbewind is bedoeld voor mensen met een slechte gezondheid, terwijl WSNP-bewind zich bezighoudt met schuldsanering.

Professionele bewindvoering vinden

Voor bewindvoering in Middelburg kan je je richten tot diverse kantoren. Een daarvan is Fimar. De hulpverleners van dit bewindvoerderskantoor hebben een jarenlange ervaring met financiële en sociaal-juridische dienstverlening. Het kantoor is actief in heel Zeeland en helpt je met op maat gemaakte projecten. Deze bewindvoerder en schuldhulpverlener werkt klantgericht, anoniem en is aangesloten bij de branchevereniging NBBI.

https://www.fimar.nl/