Passion 4 Web
Image default
Sport

Fit de zomer in? Bereik je doelen met een personal trainer Castricum

Zoek je begeleiding op het gebied van fitness en sport die draait om jouw wensen? In groepslessen of op de sportschool vinden de meeste mensen niet wat ze zoeken. Ze slagen er niet in hun belangrijkste doel te bereiken of om dit doel ook op de langere termijn vast te houden. Kamp je met een te hoog gewicht, pijnklachten of wil je gezonder gaan leven, dan kan een personal training in Castricum vast iets voor je betekenen.

Persoonlijke aanpak door je trainer in Castricum

Een integere personal trainer probeert je niet meteen supplementen of shakes te verkopen, maar gaat met je rond de tafel zitten om je huidige levensstijl te bekijken. Je krijgt advies over welke aanpak bij je past om je persoonlijke wensen te realiseren. Om je doel te bereiken is niet alleen een trainingsschema nodig, maar probeer je ook bepaalde onderliggende problemen, zoals een gebrek aan nachtrust of te veel stress, op te lossen. Met een personal trainer Castricum ga je dus niet alleen veilig en verantwoord trainen, maar kies je ook voor een verbetering van je leefstijl en voeding.

Personal training Castricum op je eigen niveau

Als je kiest voor een persoonlijke begeleiding, dan kan de trainer tijdens de personal training Castricum je bewegingen analyseren. Ook kijkt hij of zij naar je trainingscapaciteit, zodat je op je eigen niveau kan trainen en steeds meer uitdagingen aangeboden krijgt. Op die manier word je steeds sterker en gezonder.

Kennis en ervaring met coachen

Gerard Sombroek van FitBewust Personal Coaching ondersteunt al sinds 2013 mensen om hun gezondheid en leefstijl te verbeteren. Hij heeft niet alleen een lange ervaring met personal training in Castricum, maar ook de benodigde diploma’s als health coach en trainer. Wil je de zomer fit tegemoet gaan? Jouw doelen staan bij Gerard voorop.

https://fitbewust.nl/