Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Een grote tuin: wat gaan we daar eens mee doen?

De kans is best groot dat jij niet helemaal weet wat je eigenlijk met al die ruimte moet doen. Niet alleen ben je al verschillende tijdschriften en boeken bij langs gegaan, maar ook heb je waarschijnlijk een aantal mensen gevraag wat zij zouden doen met al die ruimte. Gelukkig kom je deze blog tegen. Wij geven je hier namelijk een aantal ideeën om die ruimte eens goed te gaan benutten. Kortom, jouw tuin gaat na het lezen van deze blog niet meer hetzelfde zijn! 

Creëer zitplekken!

We vallen meteen met de deur in huis, maar bovenstaande is wel één van de beste dingen die je kunt doen. Het is heerlijk als jij voor alle ruimte die je hebt een speciale zitplek creëert. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een passende tuinset aan te schaffen, maar ook kun je eens gaan kijken naar een loungebank of iets dergelijks. Je vult jouw ruimte op deze manier in en zeg nou eerlijk: het is toch top om van zitplek te kunnen wisselen? Als je even uitgekeken bent op het uitzicht dat je altijd hebt, is niets beter dan om jouw huis of tuin eens van een andere kant te bekijken.

Verdeel de tuin in blokken

Bovenstaande klinkt misschien wat abstract, maar probeer jouw tuin of de ruimte die jij in ieder geval hebt eens in verschillende blokken te verdelen. Zo kun je ervoor kiezen om één blok te wijden aan een moestuin. Dit is een ideale plek om een aantal planten te kweken, maar ook zeker om lekker bezig te zijn. 

Ook kun je een blok wijden aan een wat actievere kant. Schaf bijvoorbeeld een trampoline of één of meerdere voetbaldoelen aan. Dit blok krijgt dan de kant waar mensen lekker kunnen springen, schreeuwen en in ieder geval lekker actief kunnen zijn.

Bekijk het plaatje van bovenaf

Als je bovenstaande tips hanteert, kom je gegarandeerd al een heel eind om jouw ruimte goed en effectief te benutten. We willen je tot slot graag meegeven dat het verstandig is om jouw tuin eens in de zoveel tijd even van bovenaf te bekijken. Maak bijvoorbeeld gebruik van een drone om even een goed en overkoepelend beeld te krijgen van hoe jouw tuin er nu precies uitziet!

 

https://www.soccerconcepts.nl/nl/