Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Deze voordelen moet je weten over een beauty shake

Het is geen geheim dat de huid een stuk minder flexibel wordt in de loop van de jaren. Helaas kunnen we hier niet zo heel veel aan veranderen. Maar we kunnen het wel uitstellen of een klein beetje tegen gaan. Sommige crèmes zijn hier een voorbeeld van, de ingrediënten geven een boost aan de huid. Maar een zeer makkelijke optie die wij aanraden is de luminous beauty shake. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door.

Dit doet collageen met je huid

Een stofje in de huid die na je 25ste afneemt is collageen. Dit is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Deze eiwitten geven onze huid, samen met elastine, de elasticiteit die ervoor zorgt dat je huid soepel blijft. Hoe ouder je wordt, hoe minder collageen en elastine eiwitten je in je huid hebt. Hierdoor gaan we er ouder uitzien, wordt de elasticiteit minder en krijgen we sneller rimpels. Maar hier kun je zelf natuurlijk wel deels wat aan doen, door ervoor te zorgen dat je voldoende van die belangrijke eiwitten binnenkrijgt. Een luminous beauty shake drinken is een van de opties.

De voordelen op een rijtje

Een groot voordeel van de beauty shake is dat de shake veel ingrediënten bevat die geweldig zijn voor de huid. Hierdoor blijft je huid langer mooi, elastisch en ben je minder vatbaar voor rimpels. Dit zijn echter niet de enige voordelen van de shake. Deze shake biedt namelijk meer innerlijke ondersteuning bij je gezondheid. Dit heeft invloed op je hormoonhuishouding, je natuurlijke energie, je vruchtbaarheid, je weerstand, je gemoedstoestand en je geheugen. Dat klinkt heel mooi toch! Bovendien bevat de shake Vitamine C, zink en magnesium én is hij helemaal veganistisch. 

Dit zit er in de shake

De shake bestaat uit maar liefst 26 verschillende ingrediënten die allemaal een positief effect op je gezondheid en huid hebben. We noemden er al een paar, maar het bevat ook nog bijvoorbeeld vitamine B12, vitamine B6 en MSM. De luminous beauty shake kun je gewoon met water drinken of mengen in een smoothie. Hij is nog lekker ook. Er zitten onder andere blauwe bessen, aardbei en framboos in. Hierdoor heb je niet alleen de goede ingrediënten uit dit fruit, maar ook de smaak!

 

https://superfoodies.nl/