Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Hoe makkelijk is het om zonder je koffer te reizen

Het is heerlijk te moeten reizen met een koffer opsturen. Maar wel met de wetenschap dat die veilig en tijdig op plaatst van bestemming aan komt natuurlijk. Daar kunnen we voor zorgen. We pakken die last van uw schouders af en u kunt zich dan concentreren op uw vakantie. En lekker zonder dat gehaald en gesjouw van koffers genieten van de airport. U geeft aan wanneer u de koffer op de gewenste bestemming wilt hebben. We laten u weten wanneer we de koffer bij u thuis op komen halen om op de gewenste datum af te kunnen leveren. Voor de retourreis geldt precies hetzelfde: u laat ons weten wanneer u vertrekt en we zorgen voor de koffers. Uiteraard worden uw koffers snel weer bij u thuis afgeleverd.

Hoe werkt het om zonder een koffer op vakantie te gaan.

Het begint met aan te geven wat uw vakantiebestemming is. U geeft ook aan wanneer u vertrek of hoeveel koffers u mee wenst te nemen. U zou ook meer dan koffers mee willen nemen. Maar dat ligt aan u en geeft u hem tijdig aan ook. Vul het gewicht van uw koffers in.Vul het afleveradres in (inclusief telefoonnummer, contactpersoon, kamernummer etc.).Klik op bestellen. U zult vervolgens een bevestiging in uw mailbox ontvangen, volg de hierin omschreven instructies op. Pas na betaling is de order definitief. Het ophalen van uw koffers gebeurt ook enkele dagen voor u vertrek. Geef daarom aan wat het best voor u uit komt. Wanneer we de koffers ophalen moeten ze klaar zijn voor vertrek.In overleg bepalen we hoeveel dagen van te voren uw bagage opgehaald wordt. Dit is afhankelijk van de bestemming. Houd rekening met 3 á 4 dagen.Sluit de koffer goed af (doe hem op slot)Indien gewenst kunt u de koffer sealen.

Belangrijke informatie.

Leest u onze regels en algemene voorwaarden. Pas na de betaling kunnen we u koffers ophalen en voor zorgen dat ze tijdig op plaatst van bestemming aankomen. U mag ook vrijblijvend een offerte opvragen voor onze diensten. Uw koffers zitten bij ons in de beste handen.Gerelateerde artikelen

Laat bij een lekkage tijdig een dakdekker komen

Koppensnellen door de Betonboorder

Renovatie in Utrecht