Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Een heel bijzonder kerstmenu bij dit Grieks restaurant in Hoeven

Elk jaar zijn er mensen op zoek naar een fijn restaurant in Hoeven om kerst te vieren. Zij die liever niet zelf de keuken ingaan of zij die graag iets proberen buiten de traditionele kerstmaaltijd. Op een zoektocht om kerst extra bijzonder te maken met verfijnde gerechten en veel gezelligheid? Vier het speciale feest in Mythos, een Grieks restaurant te Hoeven. Met een heel bijzonder kerstmenu wordt het sowieso een geslaagde avond. Ter plekke van te genieten in het sfeervolle restaurant of af te halen voor aan de kersttafel thuis.

De lekkerste voor- en hoofdgerechten

Van de kerstmenukaart van het restaurant in Hoeven kunt u kiezen uit diverse smakelijke voorgerechten, zowel warm als koud en zowel typisch Grieks als minder typisch Grieks. Een goede starter om de eetlust en het tafelen mee op gang te krijgen en eens lekker een beetje chique te doen. Als hoofdgerecht kiest u uit een van de schotels of andere gerechten met vlees of vis, geserveerd met garnituur en salade. Ook als er vegetariërs of jonge moeilijke eters bij uw gezelschap zitten is er geen probleem, want een vegetarische schotel en menu speciaal voor kinderen zijn ook beschikbaar. Geniet u bijvoorbeeld straks van varkenshaas gevuld met pruimen, zoals de oude Grieken aten bij een feestmaal?

Nagerechten en wijn

Het kerstmenu heeft een aantal bijzondere wijnen. Bestel een fles rode of witte wijn voor de tafel. De wijn die de oude Grieken dronken bijvoorbeeld, of de beroemdste wijn uit het land. Laat u verrassen door wijn van het beste dat is gerijpt onder de Griekse zon. Een feestelijke maaltijd is natuurlijk niet compleet zonder toetje. Zeker tijdens kerst mag het nagerecht speciaal zijn en mag er gesmuld worden van Griekse zoetigheid. Geniet bijvoorbeeld van de Mythos Specialiteit met vruchten, yoghurt en ijs als perfecte afsluiter van het diner. Na het toetje zult u weggaan bij het restaurant in Hoeven met een goed gevulde buik.

Gerelateerde artikelen

Wat serveert het restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch?

Bier- en borrel geschenkboxen

Ontbijt thuis laten bezorgen