Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Een oppas zoeken in Rotterdam

Woon jij in Rotterdam en omgeving, dan kan het best zo zijn dat jij een stel jonge kids hebt rondlopen. De gemeente Rotterdam telt meer dan 120.000 huishoudens met kinderen die nog erg jong zijn. Helaas voor jou als ouder kun je niet 24 uur per 7 dagen per week bij je kleintjes zijn. Wanneer je de tijd niet hebt, dan moet je op zoek naar iemand die een oogje in het zeil houdt als jij van huis bent. Zijn vrienden en familie geen optie, dan moet je een oppas vinden. Uiteindelijk moet er toch iemand op jouw kinderen passen als jij een avondje opstap bent of moet werken. Gelukkig kun je vrij eenvoudig oppaswerk rotterdam vinden.

 

 

Wat voor soort oppas is geschikt?

Ben jij op het punt gekomen dat je op zoek bent naar oppaswerk in Rotterdam, dan moet je jezelf de volgende dingen afvragen:

–          Voor welke dagen en tijden heb ik een oppas nodig?

–          Hoeveel moet ik een oppas betalen?

–          Naar wat voor soort oppas ben ik op zoek?

Vooral dat laatste aandachtspunt is van groot belang. Je hebt de keuze uit een oppas die ervaring heeft, iemand die in de zorg gewerkt heeft bijvoorbeeld. Vaak moet je deze wel wat meer betalen. Dit komt juist door die ervaring. De andere mogelijkheid is het vinden van een jongere oppas. Dit zijn vaak meiden van tussen de 15 en 20 die wat zakgeld willen verdienen. Het uurtarief voor zo’n tiener ligt uiteraard een stuk lager voor een meer ervaren oppas. Ook heb je een zogeheten nachtoppas. De naam zegt eigenlijk al voldoende. Hierbij moet je rekening houden met een nachttarief.

 

Laat je helpen

Oppaswerk in Rotterdam nodig? Maak dan gebruik van Oppasland. Oppasland is een platform voor mensen die oppaswerk zoeken. De website werkt erg eenvoudig. Geef aan voor welke dagen en op welke tijden jij een oppas nodig hebt. Stap 2: geef aan in welke plaats je woont. En als laatste: scrol door tientallen resultaten en vindt een geschikt oppasser voor jouw en je kids!

https://www.oppasland.nl/oppas/rotterdam