Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Een serre laten plaatsen in Eindhoven

Het is weer lekker weer waardoor we volop van het zonnetje willen genieten. Dit is dan ook de tijd die we het meest buiten doorbrengen. Het is namelijk niet zo fijn om buiten te zitten in de herfst of winter. Toch is het jammer dat we de helft van het jaar niet genieten van onze tuin. We kijken zeker weleens onze tuin in maar we maken er geen effectief gebruik van. Gelukkig is er een manier om buiten naar binnen te halen. Denk daarom eens aan een serre, Eindhoven heeft hier genoeg opties.

 

Wat is een serre

Een serre is eigenlijk een soort uitbouw van glas of polycarbonaat. Deze uitbouw is geïsoleerd en kan voorzien worden van een verwarming. Hierdoor kun je ook met slecht weer genieten van een prachtig uitzicht op je tuin. Een serre is eigenlijk een uitbreiding van het woongedeelte waardoor het het effectieve woonoppervlak van de woning vergroot maar de tuin niet per se verkleint. De tuin wordt namelijk als het ware naar binnen gehaald. Een serre is in Eindhoven makkelijk te bouwen. Niet alleen zijn er genoeg bedrijven die een serre in Eindhoven aanbieden. Ook de meeste huizen zijn geschikt voor een serre in Eindhoven.

 

Een serre, een uitbouw, een veranda of een tuinkamer?

Er zijn meerdere mogelijkheden om je woonruimte te vergroten of je tuinruimte effectievere te kunnen gebruiken. Daarom is het belangrijk om te kijken wat het beste bij je woning past. Ten eerste kan je kiezen voor een uitbouw om je woning te vergroten. Dit wordt vaak in dezelfde stijl gemaakt als de woning zelf terwijl een serre vaak van glas is en dus vooral bestaat uit ramen. Het nadeel van een aanbouw is dat je nog steeds niet extra geniet van je tuin. Je kunt ook kiezen voor een veranda, een veranda vergroot het gebruik van je tuin. Doordat hij overdekt is kun je ook in de regen buiten zitten. Een veranda is echter niet geïsoleerd waardoor je in de winter nog steeds niet echt buiten kunt zitten. Dan bestaat er nog een tuinkamer. Ook deze is geïsoleerd en dus geschikt voor de koudere dagen. Een tuinkamer staat echter niet direct vast aan je huis waardoor je effectieve woonoppervlak niet wordt vergroot. Het licht dus net aan je behoeftes war je voor kiest

https://valkveranda.nl/serre-eindhoven/